Select Page

Diumenge que ve 25 d’abril a partir de les 10h tindrà lloc la dotzena edició de la Volta a Peu, que donarà inici a la Plaça de l’Ajuntament i recorrerà les partides rurals d’Altea, tenint com a final la plaça del mercat ambulant. “És una prova esperada pels alteans perquè és un dia que ens permet recórrer les partides d’Altea de forma segura i divertida en companyia de la família i els amics”, ha comentat el responsable de Joventut i Esports, Eloy Hidalgo.
L’eixida es durà a terme a les 10h a la Plaça José Mª Planelles i “El recorregut serà el mateix d’anys anteriors”, ha puntualitzat Hidalgo. En el transcurs dels 8 quilòmetres aproximats que té l’activitat, a mitat de recorregut s’oferirà un avituallament d’aigua i al final, a la Plaça del Mercat ambulant es repartiran refrescos i xocolatines segons els detalls aportats per l’edil.
Des del seu naixement, la Volta a Peu és una activitat en què participen centenars d’alteans de totes les edats, arribant a inscriure’s en les ultimes edicions un miler de persones, xifra que s’espera aconseguir també en la present edició.
Els interessats a participar hauran d’arreplegar els seus dorsals a les Oficines de Joventut i Esports, ubicades a la Ciutat Esportiva, en horari de 09:00 a 14:00h de dilluns a divendres i també de 17:00 a 19h de dilluns a dijous. El termini d’arreplega de dorsals és del 19 al 23 d’abril, però, a més, els que es decidisquen a participar a última hora podran arreplegar-los el mateix dia de l’activitat de 09:00 a 10:00h a la mateixa Plaça de l’Ajuntament.
Al finalitzar la Volta a Peu, a la Plaça del Mercat ambulant se sortejaran regals i es podrà disfrutar d’una actuació de Batuka.
Eloy Hidalgo ha conclòs la seua intervenció agraint a Coca Cola la seua col·laboració i també a Adolfo Murillo, els que aporten de forma gratuïta l’avituallament. Així mateix ha donat les gràcies als voluntaris que participaran en la Volta i a les regidories de Seguretat Ciutadana i Sanitat, col·laboradores en l’exercici de l’activitat.
Nota: recorregut de la Volta a Peu en el fitxer adjunt 

Pin It on Pinterest