Select Page

L’alcalde, Andrés Ripoll, s’ha reunit hui amb el nou capità Marítim de la província d’Alacant, Juan Alcázar, que ha sigut nomenat recentment en el seu càrrec. Durant la trobada, els dos representants han mostrat el seu interés per col·laborar conjuntament pel benefici del municipi.


El primer edil ha agraït la visita d’Alcázar a Altea on “s’ha interessat per conéixer, de primera mà, les nostres inquietuds”. Així mateix, Andrés Ripoll ha invitat el capità Marítim a “tornar sempre que ho desitge ja siga per treball o per a disfrutar del nostre poble ja que estem a la seua disposició per al que necessite”.
Per la seua banda, Juan Alcázar ha destacat que la població alteana compta amb un districte marítim ampli perquè “té prou costa” i, per este motiu, ha volgut traslladar-se personalment per a conéixer tant l’alcalde com a Altea. “M’he oferit per a tot el que necessite i també per a col·laborar durant la celebració dels focs artificials del Castell de L´Olla que tenen lloc a l’agost”, ha finalitzat el capità Marítim d’Alacant.


 

Pin It on Pinterest