Select Page

Les regidories de Cultura, Educació i Tercera Edat organitzen dos festes de Carnestoltes destinades a xiquets i les seues famílies dissabte 13 de febrer a partir de les 16h en l’Av. Comunitat Valenciana i una segona dedicada als majors, que tindrà lloc el dia 16 a partir de les 16:30h en el Centre Social; així ho han donat a conéixer els responsables d’àrea, Miquel Zaragoza, Pepa Perlés i Gemma Córcoles, respectivament.


El carnestoltes escolar, que se celebrarà el dissabte 13, arriba de la mà de les regidories de Cultura i Educació. Com a responsable de Cultura, Zaragoza ha recordat que “l’any passat van assistir unes 400 persones i esperem que enguany la participació siga la mateixa o major”. L’edil socialista ha invitat als alteans a participar, dient: “convoquem els pares i mares perquè porten als seus fills a esta festa popular perquè segur que s’ho passaran bé”.


Des d’Educació, Perlés ha explicat que “en l’últim Consell Escolar se’ns va proposar celebrar el Carnestoltes el dissabte i no divendres, amb l’objectiu que comence a una hora més primerenca. Ens va paréixer una bona idea i esperem que tinga una bona idea. “Ho hem organitzat amb molta il·lusió i hi haurà animació i disfresses, a més de xocolate per als assistents”.


Quant al Carnestoltes organitzat per la regidoria de la Tercera Edat, en col·laboració amb la Junta de la 3a Edat, este tindrà lloc el dimarts 16 de febrer a partir de les 16:30h en el centre Social. Del mateix ha parlat la responsable d’àrea, Gemma Córcoles, qui ha desvelat que en la present edició hi ha una novetat i és que “des de hui mateix hi haurà un espai habilitat de 16 a 20h en el Centre Social perquè es puguen confeccionar allí els trages i guardar-los. A més els participants podran disfressar-se allí i no haver de vindre disfressats des de casa”.


“La festa estarà amenitzada per Paco el dels Magnifics i s’obsequiarà als participants amb berenar”, ha concretat Córcoles. L’edil ha explicat també que es durà a terme un concurs amb tres premis a les millors disfresses.


Finalment, Pepa Perlés ha agraït la col·laboració de la Biblioteca Municipal, “perquè el seu personal ens ha confeccionat la cartelleria”.

Pin It on Pinterest