Select Page

Emilio Vizcaya aconseguix guanyar la carrera millorant el temps de la primera edició en 33 segons


La II Sant Silvestre Vila d’Altea del passat 26 de desembre va aconseguir superar amb uns 260 corredors la participació que es va donar en 2008 amb 200 atletes. Amb esta dada es complix un dels objectius marcats des del Club d’Atletisme d’Altea i la regidoria de Joventut i Esports al pretendre incrementar en cada edició la participació de corredors. En esta carrera, Emilio Vizcaya, del Club d’Atletisme Dianium, va aconseguir arribar en primer lloc millorant amb 14.13 la marca de 2008 xifrada en 14.46 el que reflectix una superació en temps de 33 segons. En segon lloc, va arribar el guanyador de l’any passat, Juan Antonio Fernández, del Club d’Atletisme de Benidorm, i en tercer lloc, va arribar a la meta Rubén Caballero del mateix club.
El regidor d’Esports, Eloy Hidalgo, va ser un dels qui va participar en la carrera que ha sigut valorada per la seua banda amb èxit “l’agraïment més especial és per al Club d’Atletisme Altea que és el que ha fet possible l’èxit de participació que hem tingut perquè no hi ha més que veure el nombre de corredors d’enguany i comparar-lo amb el de l’anterior, és una carrera que es va consolidant”. A esta convocatòria han acudit corredors i clubs de Dénia, Crevillent, l’Alfàs del Pi, Benidorm, Xàbia, Relleu, Xeresa, etc. en definitiva, de tota la província d’Alacant. Hidalgo hi ha assenyalat en este sentit que a l’incrementar-se el nombre de corredors, ha millorat igualment el temps d’arribada a meta “el guanyador ha rebaixat en 33 segons el temps de la primera edició i això en una carrera és molt i ens dóna un balanç de 3 minuts dos segons el quilòmetre recorregut per este atleta en esta prova”.
En l’entrega de premis va estar present el regidor d’Esports, Eloy Hidalgo, la regidora de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Patricia Mora, i el president del Club d’Atletisme d’Altea, Miguel Sánchez. La cursa va comptar, a més, amb nombrosos atletes disfressats i que també van ser premiats. El regidor ha recordat que un dels objectius de la Sant Silvestre és passar-ho bé ” i prova d’això va ser la participació de molts corredors disfressats alguns dels quals van aconseguir molt bons resultats i per als que es van entregar premis a les tres millors disfresses”.
La carrera va estar assistida per operatius de la Policia Local, Protecció Civil i Dya.

Pin It on Pinterest