Select Page

Aproximadament el 70% de les consultes ateses en els punts d’informació turística procedeix del turisme nacional

El mes d’agost ha finalitzat amb excel·lents xifres d’ocupació hotelera a Altea amb un 95,53%, enfront del 90% del passat mes de juliol. La vila blanca continua registrant una majoria de visites i atencions en les seues oficines de turisme nacional, quasi 3.000 persones s’han acostat a la Tourist info i el punt d’informació del barri antic per a conéixer les opcions que ofereix el municipi.

“El mes d’agost ha mantingut la línia de la resta de l’estiu, encara que amb majors xifres d’ocupació, per la qual cosa estem molt contents. Altea segueix posicionada com a preferent per al turista nacional i europeu i tenim un flux de visitants estable. Iniciatives com les visites guiades o els punts d’atenció turística continuen sent molt demandats”, ha comentat Xelo González, regidora de Turisme.

La Regidoria de Turisme ha registrat, entre el punt d’informació turística de la plaça de l’església i la Tourist Info 2922 atencions; 2043 en l’oficina de turisme i 879 en el punt d’atenció. El turista a Altea s’ha interessat majoritàriament per excursions per la Costa Blanca, informació local, platges, activitats culturals, festes, gastronomia i allotjament.

Pel que fa a la procedència dels visitants que acudeixen a aquests punts informatius, aproximadament un 70% són de procedència nacional, principalment de la Comunitat Valenciana, Madrid, Catalunya, País Basc i Andalusia. El visitant internacional prové principalment de França, Holanda, el Regne Unit i Holanda.

La Regidoria de Turisme ha realitzat huit visites guiades per la localitat a l’agost i en elles han participat 203 persones, enfront de les 143 del mes de juliol. Una iniciativa gratuïta que creix any rere any.

 

Pin It on Pinterest