Select Page

La regidoria d’agricultura, regida per Carolina Punset, ha organitzat un nou curs de Lombricultura, l’objectiu del qual és formar en la fabricació de l’humus de cuc com a mètode d’adob. El curs tindrà lloc el dissabte 16 de gener de 10:30 a 13h i este consta de part teòrica que s’impartirà en la sala Navarro Ramón de la Casa de Cultura i part pràctica que tindrà lloc en l’Hort Urbà de l’avinguda Juan Alvado.
Com ha explicat l’edil, “l’essencial en qualsevol àrea és tindre formació per a poder fer un treball de qualitat i per això des de la regidoria d’Agricultura hem organitzat diversos cursos”. “Més de 160 persones han obtingut títols de formació per assistir als cursos que hem organitzat i han assistit a les diferents xarrades d’agricultura més de 350 persones”, ha afegit la regidor.
Amb este nou curs de Lombricultura, són ja tres els disposats “perquè ha suscitat molt d’interés”, puntualitza la responsable municipal d’Agricultura. Carolina Punset ha comentat que de tots els cursos organitzats per l’àrea que dirigix, “tan sols 1 no ha sigut gratuït, la resta no ha costat ni un duro als assistents, ni tampoc a l’ajuntament perquè han vingut subvencionats”.
Segons ha informat la regidor, els interessats a assistir al curs de Lombricultura hauran de presentar una instància a la regidoria d’Agricultura, telefonar al telèfon 965 84 13 00 o enviar un mail a Altea.sanidadyagricultura@cv.Gva.es


D’altra banda, però atenent al tema formatiu, Punset ha avançat que s’impartirà un nou curs de manipulador de plaguicides a la primavera i altres de poda i recol·lecció, a més del curs de manipulador d’aliments per a fruites i verdures. “Estos dos últims cursos són necessaris per a treballar o bé en la Cooperativa Agrícola o per a vendre fruites i verdures en el mercat ambulant, per la qual cosa pretenem és facilitar les coses i la gent puga emprendre este tipus d’activitats”.
Finalment, l’edil de CIPAL ha concretat que estos tres últims cursos van destinats a les persones que es dediquen al sector agrari, forestal o pecuari; no així el de Lombricultura, que està obert a tota aquella persona que ho desitge.

Pin It on Pinterest