Select Page

En la vesprada d’ahir tenia lloc la inauguració de les noves dependències del departament de Servicis Socials, executades a càrrec de l’Estat per mitjà de les inversions del Pla E a Altea. L’esdeveniment va comptar amb la presència de la subdelegada del Govern en la província d’Alacant, Encarna Llinares; l’alcalde, Andrés Ripoll, la Diputada Socialista en les Corts, Maisa Lloret i la responsable municipal d’àrea, Gemma Córcoles, entre altres edils de la corporació Municipal i desenes d’alteans que no van voler perdre’s la cita.


En el transcurs de l’acte inaugural, Llinares destacava l’aportació extraordinària del Govern de Rodríguez Zapatero en la localitat, ja que a més dels 4 milions d’euros del primer Pla E, Altea disposarà de més de dos milions d’euros per a projectes de sostenibilitat econòmica, tecnologia i servicis socials del Pla E 2010.
Com va recordar Encarna Llinares, “l’ampliació del Centre Social d’Altea ha sigut possible gràcies als més de 435.000 euros procedents del Pla E” i va assenyalar, “esta actuació ha permés que a Altea hi haja més llocs de treball, menys desocupació, que les empreses mantinguen la seua activitat i que tots podem gaudir d’este esplèndid Centre Social”.
La subdelegada va destacar el “encert que l’equip de Govern municipal d’Altea ha tingut en la selecció dels projectes. Són 19 obres, que amb els quatre milions del Pla E, estan veient la llum i s’estan demostrant que són doblement útils: creen ocupació i atenen necessitats fonamentals dels veïns i veïnes d’Altea”.
Segons la representant del Govern d’Espanya en la província, les inversions que es van a realitzar a Altea gràcies als dos Plans E del Govern Central demostren que “El Govern d’Espanya està present i compta amb Altea. Invertix en els seus veïns i veïnes. Ho ha fet en els últims cinc anys i ho seguirà fent molts anys més”.
Encarna Llinares va acabar la seua intervenció instant a la Generalitat a posar en marxa, “d’una vegada per sempre”, el Pla Confiança.
Per la seua banda, l’alcalde d’Altea va manifestar satisfacció per la inauguració d’estes noves instal·lacions i explicava: “el nostre Equip de Govern PSOE-CIPAL, sensibilitzat amb els problemes socials, apostem bàsicament per Educació, Esport i Servicis Socials; de fet els grans projectes d’este Pla E, a més de l’eliminació de barreres arquitectòniques són una gran millora del poliesportiu d’Altea la Vella; millores i ampliacions en col·legis i en les instal·lacions de l’Educació Permanent d’Adults; millora d’accessos en urbanitzacions, etc. Amb tots estos projectes ara es va veient l’efecte d’eixa inversió que gràcies al Govern Central ha vingut a Altea. Ara ens queda i en això estem, acabant els projectes destinats a què tota la capa social alteana es veja afavorida gràcies a estes inversions”. Al que Ripoll afegia, “no apostem per projectes faraònics, sinó per molts projectes que milloraren la qualitat de vida en general de cada ciutadà”.
Finalment, la regidora de Benestar Social, Gemma Córcoles, informava els presents que “la inauguració d’estes instal·lacions suposa el veure complida una reivindicació de la societat, però també dels treballadors de l’àrea que sempre han demanat que les dependències estigueren en el propi Centre Social”.


 

Pin It on Pinterest