Select Page

La Junta de Seguretat es va celebrar ahir al matí en el CEAM

En el matí d’ahir va tindre lloc la Junta de Seguretat Local prèvia al Castell de l’Olla. Un esdeveniment que reuneix milers de persones entorn de la badia d’Altea per a gaudir d’un gran espectacle pirotècnic. La Junta, que se celebrava en el CEAM d’Altea (Centre Especialitzat d’Atenció al Major), va estar presidida per Araceli Poblador, subdelegada del Govern a la província d’Alacant; els edils de Seguretat Ciutadana i Turisme, Miguel De la Hoz, Xelo González, respectivament, i el president de la Confraria Castell de l’Olla, José Pérez.

L’edil de Seguretat Ciutadana, Miguel De la Hoz, va assenyalar: “l’esdeveniment del Castell de l’Olla és un dels més importants del municipi i la seguretat és imprescindible, agrair l’assistència de la subdelegada del Govern a la província d’Alacant i l’ajuda de tots els cossos de seguretat, sense ells no seria possible aquest esdeveniment, cada any es va millorant el dispositiu i esperem que enguany es puga desenvolupar tot amb la major normalitat” i afegia: “concebem una gran afluència de gent, espere que els assistents gaudisquen d’una gran nit de focs artificials en la mar d’Altea”

A la reunió va tindre una duració aproximada de tres hores i van assistir tots els cossos de seguretat i equips sanitaris que intervenen en el dispositiu que s’organitza per a l’esdeveniment; així com els representants de les diferents àrees municipals implicades en l’organització, que vetlen per un desenvolupament sense incidències.

Transcorreguda la Junta de Seguretat, De la Hoz va destacar “la màxima coordinació de tots els agents de la Policia Autonòmica, Policia Nacional, Guàrdia Civil, Policia Local; Bombers, Creu Roja, DYA, Ajuntament, Generalitat i Ferrocarrils que vetlen per la seguretat en la nit del Castell de l’Olla”.

Per la seua part Araceli Poblador, subdelegada del Govern a la província d’Alacant, “és un plaer tornar coordinar tot el dispositiu de seguretat després de dos anys d’aturada, aquest fet significa que tornem reprendre la normalitat, a més, es Castell donarà una espenta al turisme d’Altea després d’aquests anys tan durs”

Poblador ha transmés seguretat a tots els que visiten el municipi i la platja de l’Olla en el dia dels focs. “Hem desplegat un operatiu logístic molt ambiciós de més de 200 efectius”, assenyalava la Subdelegada del Govern, qui ha conclòs: “demanem a la gent que gaudisca i tinga sentit comú perquè la pandèmia encara és ací, volem una festa de tolerància zero amb l’alcohol i lliure d’agressions sexistes,” i afegia: “esta tot preparat per a la nit del 13 agost siga la nit més gran de la província amb aquest esdeveniment internacional com ho és es Castell l’Olla”

Es Castell de l’Olla és considerat en el municipi un gran esdeveniment turístic, ja que atrau fins a Altea a milers d’espectadors i genera un important negoci en l’hostaleria i el comerç local. Fet, que fa que el Consistori faça un gran esforç econòmic i de recursos de les seues diferents àrees municipals; així ho ha recordat l’edil de Turisme Xelo González qui tenia paraules d’agraïment als implicats en el desenvolupament del Castell.

“L’àrea de Turisme coordina i dona suport a l’esdeveniment, però el treball que es fa des de la Confraria del Castell i les àrees municipals de Seguretat Ciutadana, Infraestructures i Empresa Pública és immens, per la qual cosa vull agrair la col·laboració de tots els implicats i també participants en aquesta Junta de Seguretat Local, especialment la de la subdelegada del Govern”; declarava Xelo González, edil de Turisme, qui acabava convidant a alteans, alteanes i turistes.

Pin It on Pinterest