Select Page

En el matí d’ahir, l’alcalde i diversos membres de la corporació Municipal es desplaçaven fins a Altea la Vella per a presidir el IV Trobada de Boixeteres. Un esdeveniment organitzat per l’Associació d’Ames de Casa d’Altea la Vella, en el que finalment es van inscriure 480 participants, la gran majoria dones. A la seua arribada, el primer edil, Andrés Ripoll, va donar la benvinguda als assistents i va ressaltar l’èxit de convocatòria.
Per la seua banda, la presidenta de l’Associació, Angelita Botella, agraïa l’assistència dels presents i també donava les gràcies a les distintes entitats i empreses col·laboradores, entre les que es trobava l’Ajuntament; “ja que sense elles haguera sigut impossible estar hui ací”, matisava la presidenta. A més, Angelita Botella va tindre paraules d’agraïment cap a la seua Junta Directiva i les dones que des de l’Associació han treballat de valent en pro de l’esdeveniment.
La jornada donava inici a les 10:00h amb la recepció dels participants. A les 10:30 tenia lloc, en la seu de l’Associació d’Ames de Casa, la inauguració de l’exposició de treballs artesanals que duen a terme les associades a esta entitat sense ànim de lucre durant tot l’any. En ella es va poder veure escaiola pintada, en la representació d’un Naixement; calats i brodats en tul; pintura sobre tela; pintura en llenç i randes de boixets. Entre els assistents a la inauguració, l’edil d’Igualtat i el regidor de Cultura, les àrees del qual han abonat este IV Trobada de Boixeteres.
Darrere d’una visita a l’exposició, ja en les voltants del Centre Cultural i pati del CP Altea la Vella, es va produir la benvinguda institucional als assistents, es va invitar als presents a esmorzar i a mig dia es va servir el menjar en el mateix lloc.
Des de les 10:00h a les 14:00h en què va tindre lloc la demostració, va ser entre les 12:00h i les 13:00h el punt àlgid de visites; arribant a concentrar-se al voltant de 800 persones.

Pin It on Pinterest