Select Page

L’acte convidava als xiquets nascuts entre agost de 2020 i desembre de 2021

La Biblioteca d’Altea va organitzar dissabte passat, 2 d’abril, la segona edició de Benvinguts a la Lectura. Una activitat, que, coincidint amb el Dia Mundial del llibre infantil i juvenil, convidava als nascuts d’agost de 2020 a desembre de 2021 a compartir al costat de la seua família d’una jornada lúdica d’iniciació a la lectura. 43 xiquets formen part ja de la Biblioteca després d’aquest esdeveniment.

L’acte, presentat per la regidora de Cultura, Aurora Serrat, va comptar amb música en directe a càrrec de Rubén & Tina i TrobaVersos, tallers d’animació, serveis d’estacionament de carros i zona de lactància. Als nouvinguts l’equip bibliotecari els va obsequiar, a més d’amb el carnet de la biblioteca, amb un llibre amb el segell del 40 aniversari que se celebra enguany.

“La benvinguda a la lectura és una activitat molt bonica, en la qual involucrem a les famílies i fem que des de bebés els xiquets formen part de la família de la Biblioteca. Vegen en ella un lloc on divertir-se, aprendre… a través dels llibres i les activitats que s’organitzen al llarg de l’any. Teníem ganes de reprendre aquesta activitat, parada per la pandèmia, i ha sigut tot un èxit”, ha comentat Aurora Serrat, regidora de Cultura.

Pin It on Pinterest