Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha promocionat l’oferta turística del municipi en la fira de Tots Sants que ha tingut lloc del 30 d’octubre a l’1 de novembre a Cocentaina. L’alcalde, Andrés Ripoll, el regidor de Turisme, Miquel Zaragoza, i l’edil de Festes, Pepa Perlés, van assistir a la fira on el municipi comptava amb el seu propi estand per a “mostrar tots els encants del nostre poble en una fira consolidada i de llarga tradició”, ha afirmat el primer edil.
A més, Ripoll ha destacat la gran afluència de públic que va assistir a l’esdeveniment i que es va xifrar al mig milió de persones. “Tots els interessats van rebre tota la informació turística que ens van demandar sobre les nostres platges, festes, oci, cultura, o gastronomia”, hi ha assenyalat l’alcalde. L’assistència d’Altea en la Fira de Tots Sants pretenia “potenciar el turisme pròxim”, segons ha informat Ripoll.
Per la seua banda, el regidor de Turisme ha valorat positivament la participació d’Altea en la fira ja que “hem pogut donar a conéixer cada detall de la nostra localitat, l’oferta turística que tenim i tot el que podem oferir als nostres turistes”. A més, Zaragoza ha desvelat que des de l’àrea es va organitzar un sorteig perquè “els visitants de la fira guanyaren entrades per a les actuacions de Palau Altea i nits d’hotel gratis”. L’edil ha anunciat que “durant esta setmana es desvelarà el nom dels guanyadors i guanyadores en l’oficina de Turisme” i ha recordat que van participar “1.500 persones”.
La fira de Tots Sants data l’any 1346 i comptava amb 97.430 metres quadrats d’exposició distribuïts en seccions i on es podia visitar el mercat medieval, el soc àrab, maquinària i productes diversos.

Pin It on Pinterest