Select Page

Altea com a destí cicloturista ha format part de la promoció de la Comunitat Valenciana en la ‘Feria del Cicloturismo’ de Milà que es va celebrar el passat cap de setmana, del 12 al 13 de març.

El municipi va estar present en aquesta important cita, primera fira a Itàlia dedicada als viatges i les vacances amb bicicleta en la qual van participar 60 destins diferents, a través de fullets promocionals i altres materials que van ressaltar les deu rutes cicloturistes de la localitat i les diferents iniciatives de Cycling Friendly.

“El cicloturisme és eix essencial de la promoció d’Altea, apostem per un turisme de naturalesa en el qual poder gaudir de l’orografia i clima de la zona, qualitats que afavoreixen practicar ciclisme. Des de l’Ajuntament treballem per millorar la nostra oferta cicloturista, element fonamental en la desestacionalització del destí, i el mercat italià és molt important, ja que és el sisé emissor de turistes a la Comunitat”, ha comentat la regidor de Turisme, Xelo González.

Pin It on Pinterest