Select Page

Infraestructures condiciona i millora el cementeri per al seu ús l’1 de novembreEl dia 1 de novembre es commemora la festivitat de Tots Sants. Per este motiu, des de la regidoria de Trànsit i Seguretat Ciutadana s’ha habilitat un servici especial de transport que podran utilitzar tots els alteans i les alteanes per a desplaçar-se fins al cementeri. Segons ha desvelat la responsable de l’àrea, Patricia Mora, l’itinerari recorrerà distints punts d’Altea per a “donar una àmplia cobertura i oferir un servici de qualitat als usuaris”. Els autobusos iniciaran el seu recorregut des del port i recorreran l’avinguda del Mar, avingut Comte Altea, Garganes, camí de l’Algar, avinguda València, avinguda de la Nucia, avinguda Benidorm, carrer Alfàs del Pi i cementeri. El servici s’oferirà cada hora des de les 08.45 fins a les 16.45 hores. En canvi, des del cementeri l’itinerari passarà per les urbanitzacions fins a la Costera dels Nassos, avinguda Benidorm, avinguda La Nucia, València, Camí de l’Algar, Garganes, Comte Altea, Mar i arribada al port des de les 09.15 fins a les 19.15 hores.
Mora ha destacat que se “reforçarà el servici de la Policia Local” on s’ha previst un total de cinc efectius per torn, dels que dos agents es destinaran al cementeri d’Altea; un agent a Altea la Vella i dos de reforç per a ambdós cementeris. “La Policia Local s’encarregarà de regular el trànsit als voltants dels cementeris”, hi ha assenyalat l’edil qui ha recomanat “evitar l’ús dels vehicles particulars per a agilitzar el trànsit i usar els estacionaments habilitats en l’esplanada frontal al cementeri municipal, la urbanització sant Xutxim, estacionaments del Palau i Belles Arts o a Altea la Vella l’esplanada frontal al cementeri”.
Des de la regidoria d’Infraestructures que dirigix l’edil, Santiago Ronda, també s’ha informat que s’està condicionant el cementeri per al seu ús durant este cap de setmana. Segons Ronda, l’objectiu és que “estiga en plenes condicions perquè la ciutadania puga rendir culte als seus familiars”. Així mateix, el regidor d’Infraestructures ha remarcat que “el cementeri d’Altea romandrà obert des de les 8 fins a les 19 hores i el d’Altea la Vella de 9 a 18 hores ininterrompudament”.
L’edil també ha recordat les millores que ja s’han efectuat en el cementeri enguany on “s’han ampliat els columbaris per a les cendres gràcies al Pla E, s’han realitzat 96 nínxols, s’ha instal·lat una font nova, s’ha creat una zona enjardinada amb una vorera en l’entrada i s’ha destinat més personal per al seu manteniment millorant així el jardí interior”.


 

Pin It on Pinterest