Select Page

L’operatiu de la Policia Local començarà a les 14.00 hores de hui 31 d’octubre i finalitzarà a les 21.00 h de dimecres dia 1 de novembre.

Amb l’objectiu de garantir la seguretat i l’accés al Cementeri Municipal d’Altea i Cementeri Parroquial d’Altea la Vella, la Policia Local posa en marxa un dispositiu especial per a la festivitat de Tots Sants. Així ho informa el responsable municipal d’àrea, Deo Sánchez.

Dispositiu de trànsit i seguretat que començarà hui dimarts 31 d’octubre, vigília de Tots Sants, i que conclourà a les 21:00h de  l’1 de novembre, festiu nacional.

Segons explica l’edil, “el operatiu contempla un reforç de la vigilància general de la localitat i punts de vigilància estàtica als accessos als cementeris d’Altea”. A això Sánchez ha afegit algunes recomanacions als visitants als cementeris com per exemple, que en la mesura del possible s’accedisca als cementeris a peu; en cas d’accedir-hi amb vehicle, se seguisquen les indicacions de la senyalització instal·lada a este efecte i les indicacions dels agents de la Policia Local i de Protecció Civil.

Pel que fa a les zones d’aparcament, es recomana els estacionaments de Palau Altea i Belles Arts, la urbanització Sant Xoxim o davant de l’entrada del cementeri, en el cas del Camp Sant d’Altea. Si el que voleu visitar és el cementiri d’Altea la Vella, es pot aparcar a l’esplanada existent davant del cementeri.

Reordenació del trànsit

“A fi de donar fluïdesa al trànsit rodat i augmentar la seguretat per als veïns que acudisquen als cementiris, es procedirà a reorganitzar la circulació del trànsit”, ha indicat l’edil, quedant de la manera següent:

Al Cementeri d’Altea la Vella s’hi accedirà per Cura Llinares o Camí de la Font, en direcció nord per eixir per Serra d’Altea.

L’accés al Cementeri d’Altea es podrà fer únicament accedint per la cruïlla de les Rotes. El C/ Alcoi, tram comprès entre esta cruïlla i el Camí de les Boqueres, continuarà mantenint-se amb doble sentit de circulació per permetre l’accés i la eixida dels veïns de la zona, així com facilitar la utilització de les zones d’estacionament del Palau.

A partir de la cruïlla amb el Camí de les Boqueres, el trànsit serà de sentit únic en direcció ascendent al Cementeri.

Els vehicles que hi accedisquen des de la Pda. Els Arcs amb sentit al Cementeri seran desviats a la dreta, segons el sentit de la seua marxa, pel C/ Genaro la Huerta amb eixida a la Costera dels Nassos.

A més d’este dispositiu especial de Tots Sants que aplicarà la Policia Local d’Altea i com cada any, l’Empresa Pública Municipal ha dut a terme accions d’obra i pintura a les instal·lacions del Cementeri Municipal per tal que este es trobe a les millors condicions de cara a la Festivitat de Tots Sants, en què milers de persones visiten els seus difunts. Així ho ha indicat l’edil d’Escena Urbana i responsable de La Pública, Aurora Serrat, que ha revelat que “s’han reforçat els horaris i torns dels operaris els dies previs a la festivitat i també la neteja de les instal·lacions”.

Aurora Serrat ha recordat que l´horari d´obertura del Cementeri Municipal serà de 09:00 a 19:00h, tant el 31 d´octubre com l´1 de novembre.

Pin It on Pinterest