Select Page

Amb l’objectiu de preservar i donar a conèixer les tradicions alteanes pròpies de la festivitat de Tots Sants, les regidories d’Educació i Normalització Lingüística, regides per Vicenta Pérez, han organitzat un seguit d’activitats lúdico-gastronòmiques que tindran lloc a Altea els dies 31 d’octubre i 1 de novembre.

En paraules de l’edil, “es tracta d’una proposta interessant de la qual amb seguretat gaudiran els xiquets i xiquetes d’este municipi”. “No està de més recordar el que es feia antigament perquè el patrimoni cultural també cal mantenir-lo i que els nostres menors el coneguen i després ja amb la seua llibertat i capacitat de triar seguisquen les tradicions o no, però que les coneguen i no es perden”, ha afegit Pérez.

La proposta, conformada per activitats gratuïtes, tindrà lloc els dies 31 d’octubre, a partir de les 18h a la Plaça de l’Ajuntament, i el dilluns 1 de novembre a la Plaça de l’Església de 10:00 a 13:00h.

Segons els detalls aportats per la responsable municipal, el diumenge 31 d’octubre de 18:00 a 20:00h es repartiran bunyols de carabassa, fets in situ, i es duran a terme tallers de manualitats. A les 20:00h Contacontes a càrrec de Blai Senabre, qui compartirà amb els presents llegendes vilatanes de la Nit de Tots Sants. Tot això a la plaça de l’Ajuntament.

Dilluns 1 de novembre a la Plaça de l’Església, de 10 a 13:00h tindrà lloc una gimcana de Tots Sants. “Es realitza a la Plaça de l’Església perquè d’esta manera si els familiars dels menuts volen visitar el cementeri i deixar els menors participant en l’activitat, poden fer-ho”; ha especificat la regidora.

Per assegurar-se la plaça a la gimcana s’ha de fer inscripció prèvia a auxeducacio@altea.es  fins al 28 d’octubre.

Finalment, Vicenta Pérez ha convidat a la participació en estos actes de Tots Sants; al temps que ha indicat que la iniciativa compta amb el finançament de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports.

Pin It on Pinterest