Select Page

L’èxit obtingut per “El Misteri del Cadàver Assasí” ha portat a Pla i Revés a posar l’obra de nou en escena. En este cas la representació tindrà lloc en Palau Altea diumenge que ve 25 d’octubre a les 19:00h. En la presentació de l’esdeveniment ha estat present l’edil responsable de Cultura i Palau Altea, Miquel Zaragoza i un dels protagonistes de l’obra, Paco Lloret, el qual encarna el mític detectiu Sherlock Holmes.


“És un plaer presentar una vegada més a Pla i Revés amb una de les seues obres”, hi ha assenyalat el regidor de Cultura; qui s’ha referit al “dens cap de setmana de Palau quant a programació”.


Per la seua banda, Paco Lloret ha recordat que l’obra es va estrenar al març del 2003 i que ha sigut representada per molts escenaris de la Comunitat Valenciana. “És una obra que ens ha donat prou alegries”; apunta Lloret.


L’última vegada que Pla i Revés va posar en escena l’obra va ser en 2007 i ara el grup de teatre alteà ha decidit dur a terme una nova representació, que en este cas serà en Palau Altea.


El preu de l’entrada és de 10€ per localitat i estes es poden adquirir en les Oficines d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament o en el propi Palau, dos hores abans de la representació.


Per a concloure, Paco Lloret ha animat als alteans a assistir perquè “des del primer minut i fins al final no es deixa de riure”.

Pin It on Pinterest