Select Page

L’obra dramàtica es posarà en escena el pròxim 25 de març en el Palau Altea

La regidoria de Cultura ha anunciat aquest matí l’actuació benèfica ‘Hereus’ en benefici l’associació Afem Marina Baixa (Associació de Familiars i Persones amb Malaltia Mental) que tindrà lloc el pròxim 25 de març en el Palau Altea. L’obra estarà interpretada i correra a càrrec del grup de teatre alteà Pla i Revés.

L’obra és una comèdia on dos germans en una situació vital es barallaran per l’obtenció d’una herència. “Estem orgullosos de crear iniciatives solidàries per a ajudar a associacions com Afem, el treball de les quals és molt laboriós per a famílies de la de la Marina Baixa, i també estem molt agraïts al grup alteà Pla i Revés per el seu recolzament aquesta causa solidaria”, ha destacat Aurora Serrat, regidora de Cultura. Aquesta agrupació porta més de 25 anys presentant servei a persones amb malalties mentals o en situació de vulnerabilitat.

Les entrades es podran adquirir de manera presencial a la Casa de Cultura o per l’associació Afem. També es podran obtindre de manera en línia en www.alteacultural.com. Aquests tiquets tindran un preu de 9 euros de manera en línia i 10 euros en format físic.

“Fem tot el possible per a ajudar a les famílies o persones que ho necessiten, busquem treballs dignes o cases tutelades perquè puguen valdre’s per ells mateixos, i per a això tota col·laboració és necessària. Agraïm a difusió i la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea en totes les nostres iniciatives”, ha comentat José María Zahonero, president d’Afem.

Mari Carmen Sancho, vocal de l’associació, ha convidat a unir-se i ser membre d’Afem amb una col·laboració de 10 euros mensuals o que vaja a veure l’obra de teatre. A més, ha aprofitat per a agrair el treball dels psicòlegs i terapeutes de l’agrupació. “Tota persona que necessite ajuda de l’associació no dubte a sol·licitar-la”, ha finalitzat.

Pin It on Pinterest