Select Page

 La fira empresarial i comercial Firaltea, que tindrà lloc a la Ciutat Esportiva del 9 al 12 d’octubre, complix en la present edició 18 anys. Per a celebrar la seua majoria d’edat AEPA ha optat per introduir importants millores en la mateixa. Novetats que arriben de la mà d’Inespo, empresa a la qual l’Associació d’Empresaris i Professionals d’Altea, organitzadora de l’esdeveniment, ha atorgat l’organització i explotació de la fira; així ho ha donat a conéixer el president d’AEPA, José Davó, qui durant la presentació de Firaltea ha estat acompanyat pel responsable d’Inespo, Javier Maroto, el regidor de Comerç, Miquel Zaragoza i l’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll.
“A més de millores organitzatives i d’imatge, Firaltea comptarà per primera vegada amb la participació de les Forces Armades de l’Estat, concretament de la Guàrdia Civil”, ha avançat Davó. Cos de Seguretat que segons el president d’AEPA col·laborarà gràcies a la mediació de la Subdelegació del Govern a Alacant.
Des de l’organització, Maroto ha explicat: “la Fira enguany presenta un toc molt més professional. Coincidix amb un any de crisi i és el moment d’apostar pels esdeveniments. Hem canviat la imatge, la decoració, hem invertit en espectacles i molt més del que es venia fent en publicitat”.
Davall el lema “si el teu negoci és vendre, este és el teu lloc”, s’ha presentat un vídeo promocional de la Fira, en el que es pot apreciar una zona de venda directa que estarà formada per casetes ; una zona destinada a la gastronomia, en la que tots els dies hi haurà una degustació de tapes; una Plaça dels Aparadors, en la que es podran veure els productes sense necessitat que ningú atenga als visitants; el pavelló comercial, on s’ubicaran els diferents expositors i per a completar l’oferta, tindran lloc una varietat d’actuacions destinades a tots els públics.
L’horari d’obertura de la Fira serà de 10 a 22:00h.
Al que exposa i en nom de la regidoria de Comerç, Miquel Zaragoza ha manifestat el suport consistorial a la cita una any més; “la regidoria de Comerç vol que Firaltea puga continuar anant a més i per això hem posat a disposició d’AU les infraestructures necessàries per a la seua realització”. “L’Ajuntament recolza totalment  Firaltea i desitgem que esta siga una edició reeixida”, ha afegit el responsable municipal de Comerç i Turisme.
Finalment, l’alcalde ha clausurat la presentació de Firaltea 2009 i ha apuntat que “es tracta de la Fira més important que se celebra a Altea per diverses raons; entre elles el que està vinculada a les empreses alteanes, de la Comarca i també de la província”.
Andrés Ripoll ha reiterat l’esforç de l’organització per oferir una nova imatge de la Fira i la renovació de la mateixa. “Una nova imatge que crec ens agradarà”, ha apuntat el primer edil alteà.
“És la primera vegada que es deixa en mans d’una empresa professional l’organització de la Fira, la qual cosa demostra les ganes i il·lusió d’AEPA que esta continue sent un èxit”, ha indicat l’alcalde. Ripoll també ha agraït la participació de la Guàrdia Civil, ha donat les gràcies a AEPA pel treball que realitza en pro del comerç i empreses alteanes i finalment ha invitat a alteans i visitants a assistir a l’esdeveniment.


 

Pin It on Pinterest