Select Page

Tant l’AMPA com els regidors d’Esports i Benestar Social agraïxen la col·laboració que servirà per a cobrir despeses del menjador


La Fundació Turesport ha entregat un xec per valor de 2.107 euros al Centre d’Educació Especial Gargasindi. L’entitat sense ànim de lucre es va comprometre en la Costa Blanca Cup a donar un euro per cada gol obtingut durant la competició esportiva. En este sentit, la Fundació va sol·licitar a les regidories d’Esports i Benestar Social que dirigixen els edils, Eloy Hidalgo i Gemma Córcoles, respectivament, que designaren a l’associació alteana que hi havia de beneficiar-se d’esta iniciativa i que, finalment, ha recaigut en el Centre Gargasindi.
En paraules del regidor de Joventut i Esports, “és important potenciar l’esport i centrar els seus valors tant en la superació com en la solidaritat”. Hidalgo també ha puntualitzat que “Gargasindi hui es beneficia d’una trobada esportiva per a obtindre fons i cobrir així les seues necessitats”.
Per la seua banda, la regidora de Benestar Social, Gemma Córcoles, ha indicat que els fons es destinaran al menjador del Centre per a “cobrir els seus gastos durant els mesos de juny i setembre ja que era una necessitat que demandava l’AMPA i que no finança la Conselleria d’Educació”. Així mateix, Córcoles ha explicat que “els diners que qualsevol entitat vol aportar a les associacions del municipi es repartix entre estes perquè no es beneficien sempre les mateixes”.
El president de la Fundació Turesport, Fernando Brotons, ha mostrat la seua satisfacció després de col·laborar amb Gargasindi: “volíem que la nostra ajuda fora molt més pròxima i creiem que l’Ajuntament ha triat amb encert al Centre d’Educació Especial”. “El nostre objectiu és fomentar la pràctica esportiva i els valors com la superació que ens pareix fonamental per al desenvolupament de la personalitat dels xiquets”, ha subratllat Brotons. El president també ha assegurat que “incentivem als xiquets que van participar en la Costa Blanca Cup ja que sabien que si marcaven gols es beneficiarien els jóvens que més ho necessitaren”.
Finalment, han sigut les representants de l’AMPA de Gargasindi, Rosa Ramón i Cristina Bertolí, que junt amb els regidors han agraït la col·laboració de Turesport ja que “ens ve molt bé l’ajuda”.
El Centre d’Educació Especial Gargasindi compta amb quaranta alumnes amb distintes discapacitats, entre els que es troben, alumnes amb mobilitat reduïda pel que hi ha una cuidadora per cada dos xiquets. Entre les activitats del centre destaquen: fisioteràpia, logopèdia, teatre o musicoterapia.

Pin It on Pinterest