Select Page

El regidor de Serveis Socials, Jose Luis León Gascón, ha visitat les instal·lacions provisionals del Col·legi d’Educació Especial Gargasindi, situat en l’actualitat a Benissa. Convidat per l’AMPA del centre per a conéixer les necessitats de les instal·lacions. El regidor va ser rebut per la directora del centre, Inés López i la presidenta de l’AMPA, Cristina Miranda. León Gascón es va comprometre a millorar la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea en aquesta infraestructura, per a adequar-la a les necessitats educatives i d’atenció dels menors, dels quals 20 procedeixen d’Altea.

L’edil, que va estar acompanyat pel coordinador de l’àrea de Serveis Socials alteana, va explicar que “el compromís amb Gargasindi és molt clar, i per això en els pressupostos d’enguany tenim una partida nominativa per a ells. No obstant això, estem compromesos a continuar sumant esforços per a atendre necessitats del centre fins que s’acabe les instal·lacions definitives que s’estan construint a Calp”.

La Regidoria ha pres nota de les necessitats del centre d’Educació Especial i amb la informació recaptada, més el contacte permanent amb la direcció de l’AMPA, establiran noves línies d’ajuda per a atendre el que l’edil va qualificar de “servei bàsic, essencial i vital per al desenvolupament de molts dels nostres xiquets i xiquetes que han de disposar dels millors mitjans per a ajudar-lo en el seu recorregut formatiu i vital en aquesta etapa de desenvolupament que és bàsica i on la societat alteana no pot estar aliena”.

Pin It on Pinterest