Select Page

La Regidoria de Seguretat és la que major import ha rebut d’aquestes ajudes de Generalitat

La Policia Local d’Altea ha renovat els seus equips de telecomunicacions gràcies la subvenció rebuda per part de la Generalitat de 20.131’19€ L’Ajuntament d’Altea, a través de la Regidoria de Seguretat, ha sigut la que ha aconseguit el major import dins de la línia de subvencions per al finançament de les despeses de mitjans materials destinats als ajuntaments de la Comunitat Valenciana que disposen de cos de la policia local.

Aquesta actuació, amb un import de 28.758’88€, s’ha compost de la renovació de tot el sistema de telecomunicacions de la policia des d’emissores, antenes, emissora base, walkie-talkies… Aparells d’última tecnologia per a substituir al sistema amb el qual es treballava que estava obsolet.

“Hem sigut el municipi que més diners ha rebut per a poder renovar el material de la nostra policia, i això és gràcies a l’el treball realitzat a tot el personal de la Regidoria de Seguretat i la prefectura de Policia. Continuarem treballant per a aconseguir subvencions i millorar els nostres serveis” ha comentat Miguel de la Hoz, regidor de Seguretat de l’Ajuntament d’Altea.

 

Pin It on Pinterest