Select Page

La regidora de Benestar Social, Gemma Córcoles, visitava en el dia d’ahir les instal·lacions del Taller de Preinserció Social i comentava les activitats i tallers que es van a impartir en el curs 2009-2010 que acaba de donar inici. Acompanyant a Córcoles estaven els monitors del TAPIS, Juan Álvarez i Francis Orozco; a més dels 8 alumnes que en estos moments formen part d’este recurs gestionat per EMAUS.
Com ha explicat l’edil, “durant el mes d’agost han descansat i ara reprenen les activitats. L’alumnat que assistix a este curs és el mateix que el de l’any passat”.
Durant la visita Gemma Córcoles ha indicat que des de l’àrea de Benestar Social s’han adequat les instal·lacions i s’ha tret a concurs un nou plec en què assenyala com s’ha de desenvolupar el TAPIS”. Segons la informació aportada per l’edil, “des de l’any 95 estava vigent un plec que era obsolet, en el que no es reflectia el nombre de treballadors que es necessiten i el nou si ho contempla i sobretot com s’ha de dirigir el recurs i quin tipus d’activitats s’han de desenvolupar en el mateix”. En este punt Córcoles ha recordat que “es tracta d’un recurs municipal que es gestiona a través d’ EMAUS”.
Per a concloure, la responsable municipal d’àrea ha agraït, tant als monitors, com als alumnes, la seua participació la setmana passada a Ecoaltea i ha invitat a qualsevol alteà que desitge assistir al TAPIS a dur a terme la sol·licitud en l’àrea de Benestar Social, on s’estudiarà si el recurs és apropiat per a la persona sol·licitant.
De les activitats i tallers que es desenvolupen ha parlat Juan Álvarez, el qual hi ha detallat que algunes de les activitats són una continuïtat a les del curs passat i altres són noves. “Taller de cuina, taller de comprensió i raonament, taller de psicomotricitat, natació, taller de cant i poesia que va a càrrec de l’Associació Amics de la Poesia i acabarà l’any amb una setmana de portes obertes; són algunes de les coses que fem en el TAPIS”, ha indicat Álvarez. 

Pin It on Pinterest