Select Page

L’alcalde, Andrés Ripoll, i l’edil d’Educació, Pepa Perles, han anunciat l’acord de compra a què ha arribat l’Equip de Govern amb Carmen Topete, propietària d’una parcel·la adjacent al Col·legi Públic d’Altea la Vella. En el dit acord es contempla la venda d’1.500m2 a favor del consistori que destinarà a la construcció d’una pista multiesport. “Era una necessitat molt reivindicada pel col·legi i un objectiu d’este Equip de Govern, que amb este acord es fa realitat”, han coincidit a assenyalar tant Ripoll com Perles.
“És una satisfacció per a este Equip de Govern, PSOE-CIPAL, el poder anunciar una nova inversió educativa a Altea la Vella després de la recent ampliació del col·legi”, ha asseverat la responsable municipal d’Educació.
Per la seua banda, el primer edil ha explicat que “al CP d’Altea la Vella li falta una pista esportiva. Ja El Govern anterior va mantindre contactes amb la propietària sense arribar a cap acord, per la qual cosa va iniciar un expedient d’expropiació que es va informar negativament. Nosaltres hem arribat a un acord de compra del solar i Carmen Topete accepta la venda d’1.500m2 de la seua parcel·la, que és el que ens fa falta perquè es construïsca la pista esportiva”. A açò l’alcalde ha afegit, “estem intentant tirar endavant totes les nostres propostes sense haver d’iniciar expedients d’expropiació i este èxit demostra una vegada més als ciutadans que este Equip de Govern està preparat per a governar i coses que no va aconseguir el Govern anterior, les estem aconseguint nosaltres”.
Ripoll ha recordat que amb l’adquisició d’este terreny “són ja dos els solars adjunts a un col·legi públic els que compra este Equip de Govern en el que va de Legislatura; el primer va ser al CP l’Olla”.
El cost d’esta adquisició ascendix a 30€ per m2, és a dir, uns 45.000€, més els gastos de tramitació, ha comentat l’alcalde.
L’alcalde ha conclòs la seua intervenció apel·lant a la Conselleria d’Educació que complisca els seus compromisos educatius al municipi i li ha recordat que encara està pendent d’execució el menjador escolar del CP Les Rotes. “A Altea, l’Ajuntament està cobrint necessitats escolars que són responsabilitat de la Conselleria, per la qual cosa Altea està complint; alguna cosa demanem també faça la Conselleria”.

Pin It on Pinterest