Select Page

El regidor de Seguretat Ciutadana i la regidora de Festes han assistit la Mesa de Seguretat amb motiu de les festes patronals

L’Ajuntament d’Altea ha celebrat hui la Mesa de Coordinació de Seguretat per a abordar diferents aspectes relacionats amb les Festes Majors com la seguretat, neteja o infraestructures. Han assistit l’edil de Seguretat Ciutadana, Miguel De la Hoz i l’edil de Festes, Marta Lloret.

El punt més destacable d’aquesta reunió ha sigut la proposta d’habilitar una zona de pàrquing en la zona Doctor Paz, al costat del carrer Camí de l’Algar. En la Mesa de Seguretat comptava a més, amb representants d’Empresa Pública, Federació de Moros i Cristians, Tècnic d’Infraestructures, Tècnic de Festes, Serveis Jurídics Municipals, Guàrdia Civil, Protecció Civil i Policia Local.

Marta Lloret, ha destacat els punts més importants de la reunió de la junta de seguretat: “enguany tornem a la normalitat i tenim canvis de diferents actes per obres, també, volem donar espai a les Filades i per això hem plantat obrir l’espai com del Doctor Paz entre altres solucions, a més, facilitarem mapes a la ciutadania perquè vegen els recorreguts i les zones d’aparcaments hàbils en els dies de les festes”.

Per part seua, el regidor de Seguretat Ciutadana, De la Hoz ha recalcat que “aquesta taula és de màxima importància per a l’eficaç coordinació de tots els efectius durant les festes patronals i per al bon transcurs de cada acte que se celebrarà en el nostre municipi del 23 al 27 de setembre, s’han abordat temes tan importants com l’ús de la pólvora; coordinació davant qualsevol mena d’emergència; zones on s’han de desenvolupar els actes festers, entre altres temes d’interés”.

Lloret, concloïa: “en aquesta reunió ha sigut molt intensa perquè hem repassat tot el programa fester, acte per acte, per a precisar al màxim la bona coordinació i desenvolupament dels mateixos” i afegia: “desitgem que enguany, com va dir el nostre rei moro, deixem a un costat el rancor i que renasquem de les cendres que deixem en 2019 per a eixir d’aquestes festes més units que mai”.

Pin It on Pinterest