Select Page

Com cada dimecres, des que van donar inici les obres dels 19 projectes del Plan E a Altea, l’Equip de Govern visitauna de les millores que s’estan realitzant; en aquest cas es tracta de la creació d’una estació de bombament d’aigües residuals que substitueix a l’obsoleta existent en el Passeig Sant Pere. Una obra que l’Alcalde ha qualificat «de molt necessària i urgent».
«Aquesta és una de les obres que plantegem al Plan E i que se’ns va concedir. Consisteix a substituir l’estació de bombament núm. 3, que arreplega les aigües residuals de les tres estacions de bombament existents en la façana marítima d’Altea; arreplega les aigües de les tres i les bomba fins a l’estació que hi ha en el riu i d’ací a la depuradora», ha explicat Andrés Ripoll.
«És una de les obres més importants i urgents que necessitava Altea perquè teníem en aquesta estació de bombament dues bombes molt antigues i defectuoses, que ocasionaven bastants problemes i un poble turístic com Altea no pot permetre’s que l’estació fallara amb el que representa per a la zona», ha declarat l’Alcalde. Ripoll ha aprofitat l’ocasió per a recriminar a l’anterior Equip de Govern el fet de no haver abordat aquesta reforma amb anterioritat: «És una obra que havia d’haver-se fet fa molt de temps, però que el Govern anterior no va escometre, entre altres coses, perquè potser no li interessava i perquè a més, com és una obra que està subterrània i no es veu, doncs no es venia, però era una de les més necessàries que tenia el poble d’Altea pendent de realitzar».
Segons les dades aportades pel primer edil alteà, les obres estan en un avançat estat d’execució i «s’han instal·lat tres bombes per a anar funcionant alternativament i en el cas que falle alguna sempre hi haja unes altres dues alternatives perquè no hi haja cap problema. En l’actualitat només hi havien dues bombes, una que no funcionava i una altra de la qual havíem d’estar pendents per a reparar-la en cas que donara problemes».
«Amb aquesta obra es dóna solució a tots els problemes, no hi hauran olors i tenim unes instal·lacions d’acord amb el nostre temps i amb previsió que si falla una bomba sempre tindrem unes altres dues en funcionament», ha conclòs l’Alcalde.
Acompanyant a Andrés Ripoll en la visita a les obres, han estat presents la totalitat d’edils que formen l’Equip de Govern, entre ells el responsable d’Infraestructures, Santiago Ronda, qui ha ratificat la importància i urgència de les obres.
El cost de l’Estació de Bombament ascendeix a 100.000€ i està previst que les obres concloguen abans d’un mes.

Pin It on Pinterest