Select Page

El municipi ja compta amb tres mesuradors

El regidor de Seguretat Ciutadana, Miguel de la Hoz, ha informat de l’adquisició d’una estació meteorològica que s’han instal·lat en la Serra d’Altea, la localitat ja compta amb tres mesuradors. Segons ha indicat l’edil, “l’objectiu amb el qual s’ha realitzat l’adquisició és per a saber amb exactitud tot el que succeeix en el nostre municipi en qüestió de meteorologia i fer estudis sobre el clima en temps real”. Per a consultar la informació s’ha d’accedir a aquest link https://inforatge.com/meteo-altea i per l’aplicació d’avament.

Aquesta estació meteorològica es troba certificada per l’AMET i per l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències. “Qualsevol usuari que hi haja patits danys per inclemència meteorològica podrà demanar un informe amb les dades de les estacions per a reclamar danys per a qualsevol tipus assegurances, a més, aquest servei de Seguretat Ciutadana aquesta completament homologat”, ha assenyalat l’edil de l’àrea.

D’altra banda, l’estació compta amb una càmera web on la ciutadania pot veure tota la badia d’Altea en temps real i obtindre imatges. “Es podrà consultar en temps real totes les dades recollides per les estacions, a més de tindre una previsió del temps detallat del dia en curs o esdevenidors”, ha explicat De la Hoz.

El departament ha valorat positivament l’adquisició de la nova estació meteorològica ja que ofereix nous serveis a la ciutadania que podran beneficiar-se de les dades recollides i les previsions.

Pin It on Pinterest