Select Page

Des de la regidoria de Trànsit i Seguretat Ciutadana, la seua responsable, Patricia Mora, ha anunciat la posada en marxa de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil d’Altea. «Un servei públic auxiliar als altres serveis de seguretat i emergències, els membres del qual estan integrats en l’esquema organitzatiu establit per l’Ajuntament per a la gestió d’emergències», ha explicat l’edil socialista.
Segons els detalls aportats per Mora, entre les funcions de l’agrupació està el fet d’intervenir en sistemes d’emergència com són per exemple les catàstrofes naturals i accidents de trànsit entre uns altres; portar a terme labors de prevenció en espectacles de tot tipus amb suport a l’assistència sanitària i sobretot, donar suport a la Policia Local d’Altea quan ho requerisca.
La responsable municipal de Seguretat Ciutadana ha avançat que els voluntaris rebran formació adequada tant teòrica com pràctica i l’àmbit d’actuació de l’Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil serà el terme municipal d’Altea, podent-se ampliar a municipis veïns si així ho requeriren. Patricia Mora ha aprofitat la convocatòria per a agrair a les agrupacions de voluntaris que fins al moment han operat a Altea el treball realitzat.
Per concloure, la regidor ha puntualitzat que «tota aquella persona que desitge participar en l’agrupació haurà d’emplenar una fitxa d’inscripció que es pot trobar en la Pàgina Web de l’Ajuntament d’Altea i lliurar-la degudament emplenada en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, en les extensions administratives o en la Policia Local».


 

Pin It on Pinterest