Select Page

Aquesta agrupació ha sigut essencial per a controlar les mesures sanitàries

L’agrupació de Protecció Civil d’Altea ha finalitzat l’any amb 190 serveis, la qual cosa es tradueix en més de 1.700 hores de treball en un any que malgrat no celebrar-se grans esdeveniments la seua labor ha sigut indispensable per a controlar el compliment de les mesures sanitàries.

“Els membres de Protecció Civil han sigut essencials durant aquest any, perquè han estat sempre que se’ls ha necessitat i han ajudat al compliment de les mesures sanitàries en llocs com el mercat ambulant dels dimarts o controlant l’afluència de gent en la zona de la serra Bernia amb motiu de l’alta afluència de turistes. A més, la seua labor va ser molt important en el centre de vacunació, quan comencem la vacunació massiva” ha comentat Miguel de la Falç, regidor de Seguretat Ciutadana.

Durant l’estiu les principals funcions de l’agrupació es van centrar en el barri antic controlant l’ús de màscares, i la resta de mitjanes, ja que va ser una zona molt concorreguda.

A més de tots aquests serveis extraordinaris que han hagut de prestar, els membres de Protecció Civil també han estat en els esdeveniments habituals que s’han pogut realitzar enguany, com la carrera del 9 d’Octubre, la Sant Silvestre, dia de Tots els Sants o cavalcada de Reis.

“No hem d’oblidar que Protecció Civil és una agrupació que treballa de forma completament altruista; des d’Ajuntament i des de la Regidoria de Seguretat Ciutadana sempre hem pogut comptar amb ells, sense objecció del dia, hora, o duració del servei sol·licitat. És molt important per al poble d’Altea poder comptar amb una agrupació tan professional i amb tant de lliurament”, ha finalitzat l’edil de Seguretat Ciutadana.

Pin It on Pinterest