Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha formalitzat el conveni de col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana i la Secretaria d’Estat de Turisme del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme per a l’execució dels Plans de Sostenibilitat Turística. Aquests plans suposaran la inversió de quasi 4 milions d’euros que s’invertiran en diferents projectes durant els pròxims tres anys.

Aquest conveni, que va ser anunciat a l’estiu i ara es formalitza, ascendeix a 3.966.499,76 euros durant tres anys. La Secretaria d’Estat contribuirà amb 1.322.166,58 euros, Turisme Comunitat Valenciana aportarà el mateix import econòmic i l’Ajuntament d’Altea invertirà els 1.322.166,58 euros restants en l’anualitat 2023.

Una vegada rebuda la subvenció l’Ajuntament formarà una comissió de seguiment i licitarà l’oficina de gestió per a donar forma a tots els projectes que s’inclouen dins dels Plans de Sostenibilitat. Les diferents actuacions seguiran cinc línies estratègiques: ‘Mobilitat Urbana Sostenible’, ‘Digitalització de la Sostenibilitat mediambiental’, ‘Resiliència i Seguretat’, ‘Màrqueting i intel·ligència del destí’ i ‘Diversificació del producte turístic. Ciclisme i Cultura. Màrqueting i intel·ligència del destí’.

“Els Plans de Sostenibilitat Turística ja estan en marxa, amb la formalització del conveni i rebre la subvenció, des de l’Ajuntament estem treballant per a fer els següents passos i poder implementar les accions com més prompte millor. És un orgull poder comptar amb aquesta subvenció per a continuar fent d’Altea un destí segur, sostenible, amable i intel·ligent”, ha comentat Xelo González, regidora de Turisme.

Pin It on Pinterest