Select Page

Aquest matí, diversos dels edils de l’Equip de Govern, encapçalats per l’Alcalde, Andrés Ripoll i l’edil responsable d’Infraestructures, Santiago Ronda, visitaven el Cementeri Municipal amb l’objectiu de conèixer l’estat en què es troben les obres de construcció de 96 nínxols. Una actuació que forma part de la inversió que l’Estat de la Nació està portant a terme a Altea a través del Plan E.
Segons el primer edil alteà, «de les 19 obres que es portaran a terme estan quasi totes iniciades menys una, que és l’ampliació del CP d’Altea la Vella, que la seua execució s’iniciarà una vegada que els alumnes ja no hagen d’anar a classe, és a dir, durant el període estival».
Respecte a l’ampliació del nombre de nínxols del Cementiri Municipal, són 96 els nínxols de nova creació que s’executaran en dos blocs, un de 40 i l’altre de 56; ha recordat Ripoll. El pressupost d’adjudicació és de 106.885€ i el nombre de persones que està executant les obres és de 13; 10 pertanyents a l’empresa i 3 tretes de la borsa d’atur, segons les dades aportades per l’Alcalde.
«És gratificant veure com tot el treball que han realitzat els tècnics municipals i polítics per a sol·licitar els projectes i aportar la documentació en el termini marcat ara està materialitzant-se amb la construcció dels projectes», ha assenyalat Andrés Ripoll.
Des del departament d’Infraestructures i com responsable del Cementeri, Santiago Ronda ha indicat que «era necessària l’ampliació del nombre de nínxols i la construcció de columbaris perquè les persones que tinguen necessitat de dipositar les cendres dels seus afins puguen fer-ho ací en el Cementeri». Ronda ha comentat que les obres avancen al ritme previst i estaran acabades aquest mes de maig.
Preguntat Ronda per la taxa de mortalitat del municipi, ha informat que «el nombre de morts a Altea oscil·la entre els 80 i 90 en un any».

Pin It on Pinterest