Select Page

La regidoria de Sanitat ha anunciat la realització de la II Campanya de Prevenció Cardiovascular, que tindrà lloc al CEAM durant els dies 23, 24, 25, 30 i 31 de març i 1 i 2 d’abril. Segons les dades revelades per Carolina Punset, «la campanya va tindre molt d’èxit l’any passat. Es van revisar 320 persones i a 25 d’elles se’ls va fer un electrocardiograma considerant-ho necessari». En aquesta segona edició, també serà el personal mèdic de l’Hospital Clínic Benidorm qui porte a terme les revisions.
Com ha indicat Punset, les persones majors de 18 anys que estiguen interessades a participar en la campanya haurien de demanar cita en l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament o al telèfon 965 84 13 00.
La regidora de Sanitat ha puntualitzat que, «es tracta d’una campanya gratuïta, tant per al ciutadà com per al Consistori». En la compareixença, Carolina Punset ha estat acompanyada per les Doctores Paz i Caballé, especialistes en la matèria, que han ressaltat la importància d’aquest tipus de campanyes de prevenció.
Segons ha revelat la Dra. Paz, «les malalties cardiovasculars són considerades la primera causa de mort en els països desenvolupats», d’ací la importància que té previndre els riscos.
Per la seua banda, la Dra. Caballé, directora de la campanya, ha parlat del significat que té dotar als pacients de la informació suficient que els servisca com eina per a combatre aquestes malalties. «L’objectiu de la campanya és detectar possibles factors de risc de malalties cardiovasculars».
Caballé ha explicat que la persona que desitge participar, ha d’acudir al CEAM, amb cita prèvia, en dejú, ja que se li farà un reconeixement i se li donaran una sèrie de recomanacions per a dur una vida sana. «La campanya està dirigida a pacients sans, sense malalties diagnosticades», ha afegit la professional.

Pin It on Pinterest