Select Page

Des de les regidories de Trànsit, Seguretat Ciutadana i Educació, en col·laboració amb Bancaixa, s’ha posat a la disposició dels alumnes de 5é de Primària dels cinc Col·legis públics d’Altea un programa d’Educació Vial, la part pràctica de la qual s’està impartint en el dia hui; així ho han donat a conéixer a peu de circuit l’edil d’Educació, Pepa Perles, la regidora de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Patricia Mora i els representants de l’entitat a Altea, Rosana Martínez i Pablo Llorens.«Per primera vegada hem dut a Altea un circuit amb Karts. És una activitat programada amb temps, ja que en els propis col·legis s’imparteixen coneixements de circulació”, ha assenyalat la responsable municipal d’Educació. Perles ha recordat que fa algunes setmanes els alumnes van eixir al carrer, acompanyats de la policia local per a posar en pràctica els coneixements adquirits en la matèria, tant els destinats als conductors, com als vianants.


 
«Amb aquests programes volem ajudar als xiquets des de l’escola perquè vagen adquirint consciència de la importància que té la seguretat vial», ha puntualitzat Pepa Perles.Des de Bancaixa, la Subdirectora de l’oficina situada en el carrer Constitució manifestava el plaer de l’entitat per col·laborar amb una activitat com aquesta. A més ha comentat que «aquesta és una activitat que forma part del compromís social de Bancaixa i esperem realitzar més activitats culturals a Altea». «És una tema de vital importància la seguretat vial dels vianants i els vehicles, tenint en compte els accidents de cotxe que en aquests moments s’estan produint en el país», ha conclòs Rosana Martínez; qui abans ha explicat que es tracta d’un projecte itinerant que ja ha estat a Alacant i Xàbia i que després d’Altea seguirà recorrent la Província.

Pin It on Pinterest