Select Page

Des de la Regidoria de Comerç, regida per Miquel Saragossa i des de l’Associació d’Empresaris i Professionals d’Altea, presidida per José Davó, s’ha convocat una any més el Concurs d’Aparadors de Nadal. Tres seran els premis que s’atorguen i el termini d’inscripció en el mateix romandrà obert fins al 18 de desembre. Els interessats a participar hauran d’inscriure’s en l’oficina d’AFIC o en la seu d’AEPA; així ho ha donat a conéixer el responsable municipal de Comerç.


 Miquel Zaragoza ha animat als comerciants alteans a participar en el concurs i ha explicat que la visita del Jurat, presidit per l’Alcalde i compost per membres de l’Ajuntament i d’AEPA, tindrà lloc el 19 de desembre i que els guanyadors del concurs es donaran a conéixer el 22 de desembre a les 21 h en Palau Altea.


 Zaragoza ha assenyalat que el Concurs d’Aparadors és el primer pas de la campanya nadalenca que conjuntament posaran en marxa l’Ajuntament i l’Associació d’Empresaris.


 Tres seran els premis del Concurs, sent el primer d’ells de 600€, atorgat per l’Ajuntament. El segon el concedirà l’Associació d’Empresaris i consisteix en una gran cistella nadalenca, i un tercer premi de 300€, aportat també pel Consistori.


 Com a exponent del comerç alteà, José Davó ha indicat que «també una forma d’impulsar les vendes és a través d’aparadors cridaners i alegres». El President d’AEPA ha animat als comerciants alteans a participar en el concurs, contribuint al mateix temps a donar un major aspecte nadalenc al municipi. «Són unes dates en què els comerços augmenten les seues vendes i des de l’Associació d’Empresaris animem als comerciants a què adornen els seus aparadors de forma vistosa perquè els alteans i els visitants s’animen a comprar», ha comentat Davó.


 Tant des de Comerç com des d’AEPA s’ha recordat que el pròxim cap de setmana, en el que dissabte és festiu per ser dia de la Constitució i el dilluns també per ser dia de la Inmaculada, els establiments comercials estaran oberts durant el dissabte dia 6.

Pin It on Pinterest