Select Page

El període de sol·licitud romandrà obert del 10 de juny a l’1 de juliol.

Les regidories de Medi Ambient i Agricultura posen en marxa la convocatòria pública per a la concessió dels horts urbans que es troben vacants. Així ho anuncia l’edil d’estes àrees, Jose Orozco, que informa que el període de sol·licitud de participació a la convocatòria és del 10 de juny a l’1 de juliol, ambdós inclosos.

Les inscripcions es poden fer a la seu electrònica de l’Ajuntament d’Altea a través del tràmit “Sol·licitud d’ús d’horts urbans” o presencialment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, situada a la planta baixa de l’Ajuntament preferiblement amb cita prèvia que es pot obtenir a l’enllaç https://altea.es/cita-previa/  o telefonant al  965841300.

Segons explica el responsable municipal de Medi Ambient i Agricultura, “en el cas d’existir més sol·licituds que parcel·les ofertes, l’adjudicació es realitzarà prioritzant les persones que es troben en situació d’atur, pensionistes, famílies nombroses i monoparentals”.

Jose Orozco anima els alteans i les alteanes que vulguen disposar de l’ús d’un hort urbà que ho sol·liciten abans de l’1 de juliol, ja que una vegada tancat el període de sol·licituds i valorades, es durà a terme la concessió de l’ús de uns 40 horts urbans que en estos moments es troben inactius.

Podeu consultar l’ordenança reguladora dels horts urbans al següent enllaç: https://altea.es/wp-content/uploads/2023/10/Ordenanza-Huertos-Urbanos-Altea.pdf

Pin It on Pinterest