Select Page

Romandrà oberta al públic a la Fundació Schlotter-Casa Toni el Fuster fins a l’1 d’agost

Ahir a la vesprada tenia lloc la inauguració de l’exposició que la Fundació Eberhard Schlotter i la regidoria de Cultura presenten de forma anual a la fundació que porta el nom del pintor, d’origen alemany, però que va residir més de 70 anys a Altea.

La cita va comptar amb la participació de l’alcalde d’Altea, Diego Zaragozí; l´edil de Cultura, Pepa Victoria Pérez i la comissària de l´exposició, la filla de l´artista Sibille Shorlemer.

Com recordava la responsable municipal de Cultura, Schlotter arribava l’any 1954 a Altea i va decidir quedar-se ací gràcies a la llum i paisatges que presenta Altea per pintar les seues obres.

Les obres que recull esta mostra “70 anys a Altea” pertanyen majoritàriament a la Fundació E. Schlotter, però també hi ha obra de col·leccions privades com el fons de la familiar Schlotter, de la família Planelles i de la família Orozco. A tots ells l´edil de Cultura donava les gràcies per la seua generositat en cedir temporalment les seues obres per a l´exposició.

En paraules de Pepa Victoria Pérez, “és una exposició que ha quedat molt bonica, així que convide a tots i totes a que la visiteu”. Així mateix, l’edil ha recordat que la Fundació roman oberta de dimarts a dissabte de 10.00 a 13.00h i de 18 a 21 h.

L’exposició “70 anys a Altea” d’E. schlotter podrà ser visitada fins el proper 1 d’agost a la Casa Toni el Fuster, Costera dels Matxos 2.

 

Pin It on Pinterest