Select Page

Del 29 de maig al 10 de juny al cèntric barri de Bellaguarda.

Hui al matí, l’edil de Festes, Joaquim Devesa i les integrants de la Comissió de Festes Andrea Laviós i Silvia Ronda han donat a conèixer el programa d’actes que durant els propers dies tindrà lloc a l’històric barri de Bellaguarda, dins el marc de la festivitat en honor a la Santíssima Trinitat.

Una celebració que començava el passat 29 de maig amb el Novenari en honor a la Stma. Trinitat” i amb una xarrada en honor al 25è aniversari de la recuperació d’esta festa que es compleix este any, a càrrec de Juanvi Martín Devesa. Així ho ha recordat l’edil de Festes, Joaquim Devesa, que ha felicitat la Comissió de Festes per celebrar esta efemèride.

Com ha explicat el responsable municipal de Festes, “esta festa se celebrava fins a mitjans del S. XX i l’any 1999 un grup de veïns i amics del barri van tenir bé recuperar-la. Este any la Comissió de Festes la integren fills, nebots i veïns d’este grup i són els que celebren els 25 anys d’esta festa”.

En paraules de Joaquim Devesa, “La Trinitat és la festa que obri el cicle de festes estiuenques del nostre municipi i l’esperem tots amb moltes ganes de ser una festa pintoresca, familiar, xicoteta i en un dels barris més bonics d’Altea”.

Devesa convida alteans i alteanes a gaudir d’estes primeres festes de barri de l’estiu i ha agraït públicament la feina feta per la Comissió de Festes.

En nom de la Comissió de Festes, Andrea Laviós ha detallat el Programa d’Actes per als propers dies.

Dijous 6 de juny, a les 22:00h albaes pels carrers del barri a càrrec de Juanvi Martín Devesa.

Divendres, 7 de juny a les 13.00h tindrà lloc l’inici oficial de festes; a les 17:30h l’Entrà de la Murta i a les 21:30h el sopar de cabasset a la Plaça de la Cantereria i a continuació revetlla a càrrec del DJ Mateu a la mateixa plaça.

Dissabte, 8 de juny el dia començarà amb la “despertà” amb “xirimita i tabalet Pomero” a les 08:30h. A les 13:00h apertitius per a tots i totes al carrer Camí de l’Horta. A les 17:00h partides de “pilota valenciana” al carrer La Unió. A les 17:30h vesprada infantil a la Plaça de la Cantereria a càrrec de Duo Elite i berenar per a tots els xiquets. A les 23:00h. Revetla a càrrec de Tamilah & Fluxà a la Plaça de la Cantereria i a les 24:00h Ball del Farolet.

Diumenge, 9 de juny, despertà amb xirimita i tabalet Pomero a les 08:30h. A les 14:00h concurs de paelles, la inscripció de les quals s’ha de realitzar a través dels majorals fins dijous 6 de juny. A les 20:00h Missa de Campanya a la Plaça de la Cantereria i tot seguit focs d’artifici i final de festa.

Dilluns 10 de juny a les 20:00h tindrà lloc la Missa de Difunts a l’Església de Sant Francesc.

En esta ocasió els Veïns d’Honor, Àlex Fuster i Teresa Mas, són també membres d’esta nombrosa comissió, integrada per 47 homes i dones, a qui acompanyen 5 xiquets i xiquetes.

I també en nom de la Comissió de Festes, Silvia Ronda, ha agraït les col·laboracions rebudes i ha convidat la ciutadania d’Altea a participar-hi.

Pin It on Pinterest