Select Page

Es disputarà de l’11 al 15 de juliol i serà impartit per les entrenadores Aila Fuster i Cristina Díaz

La Regidoria d’Esports, dirigida per Pere Barber, ha donat a conéixer aquesta iniciativa aquest matí en roda de premsa en el Centre Juvenil al costat del les organitzadores Aila Fuster i Cristina Díaz. Entrenadores i ex jugadores de la UD Llevant i del Villareal CF respectivament. “She is Football” se celebrarà en les instal·lacions de la Ciutat Esportiva d’Altea. L’activitat es realitzarà entre l’11 i 15 de juliol amb horari de 9.00 a 14:15h.

El preu del campus és de 150 euros i l’organització farà un descompte del 10% a les jugadores empadronades a Altea (135 euros).

“Voldria agrair a Aila i Cristina per triar el nostre municipi perquè aquest campus el puguen gaudir de xiquetes d’Altea i voltants” ha assenyalat l’edil d’Esports, Pere Barber. El campus està planificat per a xiquetes nascudes entre 2006 i 2014 (modificable segons demanda)

“Emprarem la metodologia sistèmica basada en l’entrenament estructurat. La nostra finalitat és que la jugadora aprenga a adaptar-se davant un entorn variable i canviant. A més també farem algunes tasques analítiques per a treballar alguns aspectes tècnics. Les jugadores seran el centre. Comptaran amb entrenadores i entrenadors amb formació i experiència tant nacional com internacional, a més d’unes instal·lacions esportives adequades i el material necessari” han explicat la metrologia del campus les entrenadores.

“She is Football” inclou 10 Sessions d’entrenament, challenges diaris, anglés aplicat al futbol, converses educatives, roba esportiva, visites especials, un planning diari, hidratació, snack diari i un obsequi de record

Aila Fuster, alteana i ex jugadora de l’UD Altea ha declarat que “és un plaer estar a Altea i esperem que es puguen disputar més campus en aquestes instal·lacions en el futur” A més, Fuster ha recalcat que les inscripcions ja estan obertes en l’enlacehttps://forms.gle/KHE5qZCUEAbkJFrP

Cristina Díaz ha declarat: “si les interessades necessiten més informació pots contactar amb nosaltres mitjançant correu electrònic, cridant o escanejant el codi QR del cartell del campus”

Les vies de contracte són les següents: els números de telèfon d’Aila 673868308 i Cristina 654636849; E-mail de l’organització sheisfootball@gmail.como; o en les següents xarxes socials, Instagram: @sheisfootball Facebook: She Is Football Twitter: @sheisfootball

“Hem escoltat moltes vegades la frase: “jugues com una xica” com una cosa despectiva. Amb aquesta experiència volem aconseguir que les xiquetes tinguen la confiança de poder dir amb orgull: I play like a girl” han finalitzat les organitzadores de l’activitat.

Pin It on Pinterest