Select Page

La digitalització i la sostenibilitat han centrat la VI Trobada de Gestors de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents de Segittur, a la qual la regidora de Turisme d’Altea, Xelo González i la tècnica de Turisme, Ana Pérez, gestora DTI i SICTED de la destinació, hi han assistit un any més juntament amb 175 gestors de més de cent destinacions nacionals.

“Estes jornades de treball permeten a les diferents destinacions de la xarxa nacional compartir experiències i buscar sinergies de col·laboració entre els diferents municipis”, comenta la responsable municipal de Turisme.

Durant els tres dies de jornades, els responsables de la Xarxa DTI han explicat als gestors de destinacions, entre d’altres, les novetats de la Xarxa, així com el SITT, el nou model de SICTED que està previst que es pose en marxa durant el proper any.

Xelo González, com a responsable de l’eix de governança de l’Ens Gestor del DTI Altea, manifesta que “és important ser presents en estes jornades per continuar treballant en la implementació del model d’intel·ligència turística a la destinació Altea”.

 

Pin It on Pinterest