Select Page

Des hui fins diumenge que ve, 21 d’abril, l’alteana Nicole Rozanowski de 17 anys, integrant del Club Taekwondo ITF Altea, competirà amb la Selecció Espanyola al Campionat Europeu de Taekwondo ITF que se celebra a Polònia.

Segons indica el seu entrenador, Paco Ferrando, “hem estat preparant este campionat durant molt de temps i Nicole ha treballat per esforçar-se en tots els campionats rànquing a la Lliga Nacional, per poder ser-hi”. “És la tercera experiència en Internacional per a Nicole i és un orgull per al club d’Altea tenir una esportista que haja pogut classificar a la Selecció Espanyola”; ha afegit Ferrando.

Nicole Rozanowski, estudiant de 1r de batxillerat a l’IES Bellaguarda,  es troba entre les millors del rànquing nacional de Taekwondo a la seua categoria, per això ha sigut seleccionada per participar en campionats internacionals acompanyant la Selecció Espanyola.

“Estic molt il·lusionada, però també tinc nervis com és normal”, declara esta jove alteana, que afirma haver preparat molt el campionat i tenir bones sensacions. “Espere tenir bons resultats”, desitja Nicole Rozanowski, que en estos moments està participant en el màxim esdeveniment en què pot participar al 2024. Després tornarà al Campionat d’Espanya, puntuable per a l’Europeu del 2025.

Com a responsable municipal d’Esports, àrea que dóna suport al Club Taekwondo ITF Altea, Sara Soler ha desitjat a Nicole molts èxits al Campionat d’Europa. “És una sort tenir esportistes d’elit a Altea com Nicole, que treballa i s’esforça diàriament per assolir les metes que es proposa”. Ha apuntat la regidora.

Pin It on Pinterest