Select Page

L’esportista alteana ha estat recentment al campionat d’Europa Infantil de Natació Artística

L’alcalde d’Altea, Diego Zaragozí, amb la regidora d’Esports, Sara Soler i la resta de Corporació Municipal, han rebut en alcaldia l’esportista alteana, Julia Mora, després de coronar-se com a tercera medallista internacional de la comarca.

La nadadora, del PS Water Benidorm, ha estat aquest cap de setmana a Atenes disputant el Campionat d’Europa Infantil de Natació Artística amb les companyes de la Selecció Espanyola. Al campionat, la jove ha fet una gran competició i es porta a Altea la medalla de Campiona d’Europa amb el Combo i una altra de plata. També ha aconseguit l’Or i una Plata a la Copa Mediterrània. A tot això cal afegir que Julia Mora ha aconseguit un meritori lloc 20 a la prova de Figures, on van competir 187 nadadores.

Mora utilitza durant els seus entrenaments les instal·lacions de la piscina municipal per reforçar la seua preparació en estes competicions d’alt nivell d’exigència.

El primer edil, Diego Zaragozí, feia entrega a l’esportista d’un obsequi com a reconeixement a la seua feina i èxits en les competicions que ha fet fins ara.

La regidora d’Esports, Sara Soler, ha felicitat la nadadora pels seus èxits assegurant que “té el suport incondicional del Consistori i de tots els alteans i alteanes. Ens sentim orgullosos que una jove de 14 anys estiga arribant tan lluny en un esport com la natació artística gràcies al seu esforç personal, sacrifici i talent que li permetrà arribar a tot allò que es propose”.

 

 

 

Pin It on Pinterest