Select Page

Com ha anunciat l’edil d’Esports, Sara Soler, el proper diumenge 3 de desembre, la Ciutat Esportiva d’Altea albergarà un campionat de Taekwon-do ITF en categories Infantil, Cadet i Junior.

“Crec que és una oportunitat per als esportistes alteans que puguen competir a casa i anime la gent que vinga a veure l’espectacle perquè crec que és un esport que llueix molt i podran passar un matí molt agradable”. Ha declarat la responsable municipal d’Esports.

Per la seua banda, l’entrenador i organitzador del campionat, Paco Ferrando, ha agraït al consistori alteà haver donat suport a este esdeveniment esportiu. “És un campionat en què participaran uns 25 xiquets i xiquetes del Club de Taekwon-do ITF d’Altea, cosa que és una bona representació, i en total seran uns 200 participants”. Ha revelat Ferrando, que ha ofert altres detalls de la jornada com que, “l’inici de les competicions tindrà lloc a les 09:00h amb les categories menors a 4 àrees de competició”.

“Volem animar tothom que vinga a presenciar el campionat perquè el que tracta és de fomentar les activitats i Taekwon-do a nivell base. Són categories de cinturons de color i esta és una manera més de fomentar este esport en categoria femenina i masculina”. Ha conclòs Paco Ferrando, responsable de la coordinació del campionat.

 

Pin It on Pinterest