Select Page

El Pavelló Garganes albergarà el Torneig Internacional de Categoria Júnior entre les seleccions d’Espanya, Dinamarca i Romania

El govern municipal ha rebut aquest matí en el consistori a la selecció espanyola júnior d’handbol femení. “Las Guerreras”, com es coneixen a les jugadores de la Real Federació Espanyola Handbol, estaran a Altea per a disputar, entre el 28 i el 30 d’octubre, el torneig internacional GTH Escandibèric.

Durant tres dies, el pavelló de Garganes gaudirà de l’handbol amb les seleccions júnior d’Espanya, Dinamarca i Romania. Els tres combinats nacionals, de reconegut prestigi, van ser presents en l’última edició del Mundial sub-18.

Pere Barber, edil d’Esports, assenyalava: “és una gran oportunitat per a atraure gent i mostrar-los l’handbol al més alt nivell”. I afegia: “és una oportunitat de gaudir de la selecció espanyola en el nostre municipi, alguna cosa que no passa tots els dies”.

D’altra banda, la Federació Handbol Comunitat Valenciana ha preparat una doble jornada d’handbol al carrer en el GTH Escandibèric. Dissabte 29 d’octubre de 17 a 20 hores i diumenge 30 de 10.30 a 13.30 hores. ‘Handbol al Carrer’ s’instal·larà en la Ciutat Esportiva d’Altea en les hores prèvies de les trobades.

La competició, que començarà el divendres 28, tindrà el següent format:

  • Divendres 28 – 19.00 hores – España – Dinamarca

 

  • Dissabte 29 – 19.00 hores – Dinamarca – Romania

 

  • Diumenge 30 – 12.30 hores – España – Romania

 

“Espere que les jugadores gaudisquen del nostre poble, els ajudarem en tot el que necessiten i els desitge molta sort en les seues trobades” postil·lava el primer edil, Jaume Llinares.

A Altea l’handbol gaudeix d’un gran arrelament des de la dècada de 1970, quan va nàixer el Club Balomano Altea que va militar en la Lliga ASOBAL i va arribar a ser subcampió de la Copa EHF.

Selina Krijt, la presidenta del Club Esportiu Vila Blanca, reconeix que “acollir un torneig internacional és tot un honor per a nosaltres, on esperem viure una gran festa de l’handbol a Altea com a anys arrere amb la Copa d’SM la Reina”.

Per la seua part el seleccionador, Joaquín Rocamora, “agraïm aquesta rebuda, ens sentim com a casa, a més, les meues jugadores podran conéixer uns dels pobles més bonics de la província”.

La capitana Carmen Arroyo i la jugadora Eider Poles finalitzaven: “comencem totes el cicle de júnior amb molta il·lusió, donarem el màxim per a poder estar en les millors condicions en l’europeu i esperem guanyar el GTH Escandibèric”.

Pin It on Pinterest