Select Page

Dies 25 i 26 de maig.

Amb motiu del 50è aniversari del Club Ciclista Altea, són diverses les activitats que des del club i l’Ajuntament d’Altea s’han impulsat per celebrar esta efemèride; entre elles l’Open BTT Vila d’Altea que tindrà lloc el dissabte 25 i diumenge 26 de maig al circuit de la Finca Santa Bàrbara. Així ho han fet conèixer este mateix matí, l’edil d’Esports, Sara Soler i els responsables de Club Ciclista Altea, Antonio Pérez i Pepe Solbes.

L’Open, que compta amb el suport de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, està destinat a la participació de les Escoles Esportives, a la vesprada del dissabte 25 i l’Open es desenvoluparà durant la jornada el diumenge 26. Com bé ha explicat la responsable municipal d’Esports, “la diferència entre les dos jornades són les categories participants. Mentre que el dia 25 la participació està tancada a xiquets i xiquetes federats a les categories des de Promeses a Infantils, el 26 de maig la cursa és un Open en què també participen Cadets, Juniors, Elite, 23, Màster 30, Màster 40, Màster 50 i Màster 60”.

“És una cursa per a totes les edats, cosa que assegura que serà un gran èxit degut en part també a l’espai idíl·lic per a la pràctica d’este esport com és la Finca Santa Bárbara”. Ha afegit Sara Soler, que convida la població d’Altea a gaudir d’estes dos jornades de proves de bicicletes de muntanya i ha agraït al CC Altea la seua implicació i ganes per fer esdeveniments de ciclisme a Altea. “Esperem que este esdeveniment se celebre de nou l’any que ve”. Ha conclòs la responsable municipal d’Esports.

En nom del CC Altea Antonio Pérez ha explicat que “la iniciativa sorgeix de la celebració del 50è aniversari del CC Altea, que juntament amb la marxa homenatge a Toni Palmera que va tenir lloc el 6 de març, volíem fer una activitat dedicada a la bicicleta de muntanya. Vam parlar amb la Federació i es va proposar de fer un cap de setmana enfocat a la realització de proves de BTT per a xiquets i adults. Des de la federació es van proposar dos activitats; una per a escoles de ciclisme amb 4 categories, que tindrà lloc el dia 25 a partir de les 16:00h per a la qual s’han dissenyat diversos circuits perquè segons la categoria es recorre una distància, des de 1km a 4km i ja el diumenge tenim el plat fort que començarà cap a les 10:00h i també anirà per categories per a homes i dones”.

El CC Altea estima que seran entre 600 i 700 els participants que arriben de la mà de la Federació, ja que és l’única activitat que este any transcorrerà a la província d’Alacant. “Estes dos activitats estan incloses a l’agenda esportiva de la Federació i les competicions que es desenvoluparan durant este 2024 al País Valencià”; ha postil·lat Pérez, que ha reiterat que els participants han d’estar federats.

També el CC Altea convida a la ciutadania d’Altea i Comarca a gaudir d’este gran esdeveniment esportiu, en què la perícia dels participants manejant les bicicletes de muntanya és la protagonista.

Pin It on Pinterest