Select Page

Dissabte 9 de març a les 19:00h.

El proper dissabte 9 de març arriba a Palau Altea una de les comèdies més divertides del panorama escènic espanyol, “Estado de Alarma”. Una obra protagonitzada pels coneguts Lara Dibildos i César Lucendo.

Lara Dibildos, Julia a l’obra i César Lucendo, Fede, són dos desconeguts que es veuen abocats a conviure junts durant 99 dies de pandèmia, sent el virus en si el menys important durant els 75 minuts que dura l’obra.

En paraules del seu autor, el mateix Lucendo, “Estado de Alarma és una comèdia romàntica, per moments absurda, que és capaç de fer plorar de risa  l’espectador; alhora que li tota el cor”. L’aplaudiment als sanitaris, els bescuits casolans, els gimnasos improvisats al saló o la manca de paper higiènic estaran presents durant l’obra. Així com la pèrdua d’amics, companys o familiars que el virus es va emportar.

La presentació de la comèdia ha tingut lloc este mateix matí a les instal·lacions de Palau Altea amb la presència de Dibildos i Lucendo, a qui ha acompanyat l’edil de Cultura, Pepa Victoria Pérez, que ha animat alteans, alteanes i residents a la comarca a gaudir d’esta comèdia protagonitzada per grans actors.

“Crec que podrem passar una estona molt divertida i l’hora en què es representa permetrà als presents sopar a Altea, cosa que és molt desitjable per l’àmplia oferta i la qualitat de la gastronomia alteana”, ha apuntat la responsable municipal de Cultura.

Per la seua banda, Lara Dibildos reconeixia que “Estat d’Alarma” és la comèdia més divertida en què ha treballat; així com ha assenyalat l’èxit que està collint l’obra als diferents escenaris en què s’està representant. A més, la coneguda actriu s’ha mostrat il·lusionada de estar a Altea i s’ha mostrat sorpresa de les grans qualitats de Palau Altea, Centre d’Arts.

“Crec que l’autor de l’obra ha fet una obra mestra. Quan la vaig llegir vaig quedar encantada amb el paper de Julia que és un bombó. Per mi va ser un regal de Reis que no deixe anar perquè de veritat que, no només el públic riu a riallades durant tota la funció, sinó que també aconseguim que el públic s’emocione”. Ha declarat Dibildos, que ha convidat el públic a no perdre’s esta oportunitat de riure i oblidar els problemes que tenim a casa.

Les entrades es poden adquirir a https://palaualtea.entradas.plus/entradas/es/entradas-teatro-estado-de-alarma

Pin It on Pinterest