Select Page

Educació presenta la programació que comença el diumenge 29 de gener

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altea ha preparat un nou cicle de cinema familiar d’hivern en el qual es projectaran nou pel·lícules cada diumenge en el Centre Social de la localitat.

El cicle de cinema es podrà gaudir a partir d’aquest diumenge, 29 de gener, durant tots els diumenges de febrer i març. Serà a les 18.00 hores en el Centre Social de la localitat i l’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament disponible.

“En aquesta època de fred volem oferir noves alternatives d’oci familiar a la nostra ciutadania, perquè és moment d’activitats a l’interior i el cinema compta amb molt bon acolliment. A més, es repartiran roses gratis per a tots els xiquets”, ha comentat Miguel de la Hoz, regidor d’Educació.

Totes les peces audiovisuals del cicle seran aptes per a tots els públics. Aquest diumenge es projectarà ‘Los Mitchels contra las máquinas¡ i durant les pròximes sessions els ciutadans podran acudir a veure ‘La Familia Addams 2’, ‘Astérix y el secreto de la poción mágica’ o ‘Los tipos malos’ entre altres.

Durant les pròximes setmanes la Regidoria d’Educació anunciarà les pel·lícules que estaran disponibles el mes de març.

Pin It on Pinterest