Select Page

Ignus Art, Planea Moverte i Kai Clothes han sigut els projectes premiats d’entre els tretze participants.

Ahir a la vesprada, l’Ajuntament d’Altea i el Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández feien entrega dels premis de la 5a edició d’Altea Emprende als projectes “Ignus Art”, a la categoria “Indústries Creatives i Culturals”; com a “Millor Projecte Innovador” el guardó era compartit pels projectes “Planea Moverte” i “Kai Clothes”. A la gala de lliurament de premis hi participaven Diego Zaragozí, alcalde d’Altea; Jose Mª Borja, edil d’Emprenedoria i Innovació, Comerç i Hisenda; els diputats autonòmics Maria Teresa García i Mario Villar i el Vicerector de Planificació i Responsabilitat Social de la UMH Domingo Orozco.

“Altea Emprende és un projecte en marxa i consolidat, que constitueix una important eina per a l’extensió del coneixement i l’emprenedoria”; apuntava el responsable municipal d’Emprenedoria i Innovació en el transcurs del discurs inaugural. Borja explicava que el concepte d’innovació es pot considerar com el procés d’introducció de novetats en qualsevol àmbit. Un procés de canvis que contribueixen a augmentar les prestacions i les capacitats de l’entorn i estableix condicions favorables per a la millora de productes, serveis i processos o formes d’organització.

En paraules de Jose Mª Borja “l’emprenedoria és la força que posa en marxa la innovació”. “I la idea dʻinnovació ens impulsa i ha de ser la base de les nostres actuacions”; afegia l’edil.

En este sentit, el regidor apostava per fer arribar el programa Altea Emprende a tots els racons del territori per tal d’aconseguir una coordinació més gran dels recursos destinats a l’emprenedoria, millorant la col·laboració entre els sectors i el treball en xarxa.

Jose Maria Borja acabava donant les gràcies al teixit empresarial implicat, que confia, aporta i aprofita les iniciatives; així com a les col·laboracions rebudes en esta 5a edició d’Altea Emprende, com la de JOVEMPA Marina Baixa, GS Urban i AlteaLab, els responsables de la qual, Alejandro Gómez i Jaume Lloret, lliuraven els premis especials d’esta edició. Premis en metàl·lic per a l’ús espais Coworking Lab Altea i premis de quota gratuïts durant 1 any com a soci de JOVEMPA Marina Baixa a Ecoballution LabSolutions; Neus Flores; Conversari Pintojo; Notes de Mar i Turidàctica.

La cloenda corria a càrrec de Javier Sancho, director d’àrea d’Emprenedoria del Parc Científic de la UMH, que agraïa l’assistència a la gala dels presents i ressaltava els èxits dels projectes presentats. “Cada història i cada èxit és un testimoni de l’esperit emprenedor que caracteritza els participants. Heu demostrat que amb passió, perseverança, valentia i determinació, moltes vegades el que es veu impossible es converteix en possible”. Declarava Sancho.

“Hui no només celebrem estos èxits individuals, sinó que també col·lectiu per l’impacte que té al nostre territori. És un llegat que ens importa a tots; així que felicitats els guanyadors i també tots els participants d’esta edició d’Altea Emprende”. Apuntava el responsable d’emprenedoria de la UMH.

“El viatge de l’emprenedoria no sempre és un camí recte, està ple de desafiaments, fracassos i èxits que cal viure, però és així també com de forja el caràcter emprenedor que ens fa més forts”, acabava dient Javier Sancho.

Pin It on Pinterest