Select Page

La convocatòria ha comptat amb 25 emprenedors

La tercera edició del programa Altea Emprende, gestionat pel Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández (PCUMH) d’Elx en col·laboració amb l’Ajuntament d’Altea, ja té guanyadors.

En la categoria “Millor projecte innovador”, el jurat ha guardonat a Ké Water Drinks i Laüd Recycled mentre que Alejandra Zaragoza i Festablas han sigut les premiades en la categoria “Millor iniciativa innovadora del sector de l’art, l’audiovisual, la moda o el disseny gràfic”. Cadascuna d’aquestes quatre iniciatives rebrà una dotació econòmica de 1.100 euros.

Ké Water Drinks, promoguda per Carla Bernabéu, consisteix en una iniciativa focalitzada en l’elaboració de begudes artesanals fermentades i saboritzades obtingudes a partir de quefir d’aigua mentre que Läud Recycled és una marca de sneakers veganes fabricades amb teixits reciclats a Elx impulsada per Oneida Román.

Per part seua, el projecte Alejandra Zaragoza posat en marxa per aquesta emprenedora és una proposta de roba sostenible i amb denúncia social; i Festablas, de Marcos Altuve, Estefanía Botella, Juan Adrián Rodríguez i Roberto Carlos Rodríguez consisteix en una plataforma en línia que digitalitza la informació dels festivals i les companyies de teatre per a facilitar els processos d’inscripció en els diferents festivals.

“Altea Emprende és un clar exemple que treballant de manera conjunta es generen importants sinergies en benefici de l’emprenedoria i els joves talents”, ha comentat la regidora de Foment de l’Ocupació, Maria A. Laviós.

Jurat d’experts

El jurat encarregat d’avaluar als projectes de la tercera edició d’Altea Emprende ha estat format per la regidora de Cultura i la regidora de Foment Econòmic i Ocupació de l’Ajuntament d’Altea, Aurora Serrat i María Antonia Laviós, respectivament; pel vicerector adjunt d’Emprenedoria, Empresa i Entorn de la UMH, Carlos Pérez; i per la directora-gerent del Parc Científic de la UMH, Tonia Salinas.

També, pel director de l’Àrea d’Emprenedoria del PCUMH, Javier Sancho; i per la professora de l’Àrea d’Escultura de la Facultat de Belles arts de la Universitat, Bibiana Sánchez. A més, han format part d’aquest jurat el president de la Fira Esdeveniments Altea, Sergio Pastor; la responsable de Màrqueting Estratègic i Grans Comptes de l’empresa trestristestigres, Cristina Esclapez; el president de Jovempa Marina Baixa, Ramón Soriano; i el president de ALCEA, Ernesto Alday.

Altea Emprende en xifres

La tercera convocatòria d’Altea Emprende ha comptat amb un total de 25 emprenedors i emprenedores amb 17 propostes innovadores, de les quals set han sigut les seleccionades per a participar en la final. Durant esta edició, s’han realitzat un total de 15 jornades, que suposen al voltant de 60 hores de formació. En estes s’han analitzat, entre altres, aspectes estratègics de l’empresa, accions de màrqueting i vendes, eines de comunicació i claus per a la gestió econòmica i financera.

Altea Emprende és un programa que forma part de Emprende UMH, una iniciativa de la Universitat Miguel Hernández, gestionada pel seu Parc Científic, que busca ajudar als ajuntaments i institucions públiques de la província en la seua aposta per l’emprenedoria i el creixement empresarial. Aquest programa es troba actualment implantat en altres localitats de l’entorn, en les quals mitjançant innovadors projectes es pretén impulsar el benestar socioeconòmic dels ciutadans i ciutadanes de la província.

 

Pin It on Pinterest