Select Page

Ha sigut publicada al Tauler d’Anuncis de la Seu Electrònica d’Altea la resolució de concessió de 153 ajudes per minimitzar l’impacte econòmic de la crisi en el context del conflicte d’Ucraïna Anualitat 2023, finançades per la Diputació Provincial d’Alacant amb la subvenció concedida a l’Ajuntament d’Altea per a esta finalitat. Segons informa l´edil de Comerç i Hisenda, Jose Maria Borja.

L’import concret de les subvencions és de 276.343,30€ i les 153 subvencions concedides començaran a fer-se efectives els propers dies, una vegada s’hagen culminat els darrers tràmits administratius per al pagament. Assenyala el regidor.

“La Regidoria d´Hisenda, Comerç, Emprenedoria i Innovació es congratula d´haver pogut col·laborar en l´objectiu de mantenir l´activitat econòmica i l´ocupació al nostre municipi”; apunta Borja, que comenta que des de l’Agència de Desenvolupament Local continuarem esforçant-nos en la millora i consolidació del teixit empresarial, compaginant el manteniment de l’activitat i la generació d’ocupació de qualitat, cosa que ens permetrà contribuir a augmentar la riquesa en el conjunt de la nostra població”.

Pin It on Pinterest