Select Page

Ahir al matí, l’Ajuntament d’Altea en general i la regidoria de Seguretat Ciutadana en particular reconeixien la tasca de dos dels agents de la Policia Local per la seua intervenció duta a terme el passat dia 19 al supermercat Mymercat, situat a l’Olla d’Altea. Així mateix, alcalde, edil d’àrea i inspector de la PLA, traslladaven a tots dos agents la felicitació cursada per la Guàrdia Civil d’Altea.

“Avui traslladem la felicitació per part de la Guàrdia Civil d’Altea, als nostres agents A-95 i A-108 de la Policia Local, per la seua intervenció duta a terme el passat 19 d’este mateix mes al supermercat Mymercat”; apuntava Deo Sánchez, responsable municipal de Trànsit, Seguretat Ciutadana i Personal.

L´edil explicava que “gràcies a l´actuació policial dels agents, s´identificava tres autors d´un fet delictiu, practicant-se la seua detenció i posada a disposició de la Guàrdia Civil, a fi de continuar amb les diligències”.

“Volem manifestar el nostre reconeixement als dos agents, que valora el nostre compromís per garantir la seguretat del nostre poble, amb la inestimable col·laboració del lloc de la Guàrdia Civil d’Altea”; afegia Sánchez, que declarava que “seguim treballant per dotar la nostra Policia Local dels mitjans humans i materials necessaris, perquè puguen seguir desenvolupant la seua magnífica tasca durant els 365 dies de l’any”.

Per este motiu, Deo Sánchez ha aprofitat l’ocasió per informar que “el proper 1 de març s’incorporaran a la Policia Local d’Altea 4 nous agents de la borsa de treball temporal per anar cobrint les baixes que hui dia es donen al Cos”.

 

Pin It on Pinterest