Select Page

“Ioga per a Ment, Cos i Benestar” en quatre sessions

La regidoria de Joventut d’Altea, regida per Germán Manjón, ha engegat un cicle de Ioga compost per quatre sessions independents i gratuïtes destinades a joves del municipi d’entre 12 i 30 anys. El cicle començarà el proper 23 de febrer amb una sessió a càrrec de Maria de la Cruz a les 18:00h. Així ho han donat a conèixer el mateix edil i la Sara Ripoll, monitora i coordinadora de l’activitat.

Com ha explicat el regidor, “estes jornades constaran de 4 sessions en què es faran diverses sessions de diferents temàtiques que tenen a veure amb el benestar i la reflexió que pot donar la pràctica del ioga”.

A més, Germán Manjón ha revelat que es tracta de sessions gratuïtes independents, és a dir, es pot assistir a la que es vulga sense necessitat d’acudir a totes i la inscripció a estes ha de realitzar-se a joventut@altea.es  o telefonant al 661 68 90 83. Les places són limitades i es respectarà l’ordre d’inscripció.

Per la seua banda, Sara Ripoll, ha explicat els beneficis de la pràctica del ioga en adolescents, qualificant la seua pràctica com “una cosa que els pot ajudar molt a l’hora de gestionar les emocions i connectar amb els problemes que poden sorgir. Ajuda a connectar amb el cos, la ment i el benestar i sobretot ajuda a reflexionar abans de fer alguna acció”.

“La idea va ser cobrir quatre temàtiques i a cadascuna de les classes se’n treballarà una, com per exemple a la primera es treballarà els elements del ioga; com connectem amb els elements”. Ha afegit Ripoll, que ha detallat el programa de les jornades.

La segona sessió tindrà lloc el dia 8 de març i serà la pròpia Sara Ripoll qui inicie als i les assistents al “Ioga Dia de la Dona. Yin i Yang”, connectant les energies masculina i femenina.

La tercera de les classes serà impartida per Noelia Duarte sota el títol “Reconnectant amb el Mar”. Tindrà lloc el dia 22 de març.

I a quarta i última classe es produirà el 12 d’abril amb Ana Marín i coincidint amb l’inici de la primavera, es titula “Obrint el cor i desplegant els pètals”.

Totes les sessions tindran lloc al Centre Juvenil en horari de 18:00 a 19:00 h.

Finalment, Germán Manjón convida la joventut del municipi a unir-se a aquestes sessions de ioga, “perquè creiem que és una molt bona manera d’iniciar-se a la pràctica del ioga, que és una disciplina que aporta moltes més coses que no pas només el fet de l’activitat física que comporta, sinó que també aporta un benefici d’introspecció, de reflexió, d’enfrontament a reptes nous i de millora com a individus de la nostra societat”.

Pin It on Pinterest